Obavijesti Video Pretražite Navigacija
34 ih kršilo mjeru

Nema gdje nisu bili! Iz samoizolacije išli na granicu, u policijsku postaju, a jedan je čak skrivio prometnu nesreću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Proteklog tjedna su u Primorsko-goranskoj županiji zatečene 34 osobe u kršenju mjera samoizolacije, izvijestila je u petak PU primorsko-goranska.

Među njima je 11 stranih državljana Italije, Francuske, Njemačke, Slovenije i Švicarske, koji su zatečeni na graničnim prijelazima Brod na Kupi, Pasjak i Rupa.

Dvoje slovenskih državljana su 6. ožujka pokušali prijeći državnu granicu s krivotvorenim nalazom PCR testa. Kazneno su prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu zbog krivotvorenja isprave.

Državljanin BiH je u kršenju samoizolacije zatečen u šalter sali Policijske uprave u Rijeci. Još pet hrvatskih državljana pokušalo je tijekom samoizolacije obaviti upravne poslove u nadležnim institucijama u Rijeci, Opatiji i Malom Lošinju, doznaje se od policije.

U Cresu, Malom Lošinju i Rijeci policijska ophodnja zatekla je u prometu petero prekršitelja mjere. Svi su kažnjeni s po osam tisuća kuna zbog kršenja mjera, uz još 500 kuna troškova prekršajnog postupka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 4668 NOVOZARAŽENIH Susjedi idu u novi lockdown: U ponoć zatvaraju sve osim trgovina prehranom, ljekarni i benzinskih pumpi

Pročitajte i ovo Dnevnik iz Osijeka Dnevnik iz Osijeka U utrci za gradonačelnika doktor za kulen, doktor za ljude i partijaner: ''Volim deep house, pušio sam travu...''

U Kastvu je 7. ožujka 58-godišnji hrvatski državljanin izazvao prometnu nesreću na semaforu u vrijeme dok je trebao biti kući u samoizolaciji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene