Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Zaštitite svoju obitelj''

Ne želite primiti booster dozu? U ovom velikom gradu za cijepljenje trećom dozom nude i - novac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svi koji do kraja godine u New Yorku prime booster dozu cjepiva dobit će 100 dolara, objavio je gradonačelnik Bill de Blasio.

Gradonačelnik New Yorka Bill de Blasio objavio je u utorak da će stanovnici grada koji do kraja godine dobiju booster dozu cjepiva protiv koronavirusa dobiti 100 dolara.

''Sada je trenutak. Primite booster i zaštitite svoju obitelj i grad'', objavio je ured gradonačelnika, prenosi CBS.

U New Yorku je za gotovo osam posto porast novozaraženih za tjedan koji je završio 17. prosinca, što je dvostruko više od sedmodnevnog prosjeka u odnosu na tjedan ranije, prema gradskim podacima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna cijepljeno 67 posto stanovnika Zbog novog soja korone Bruxelles ubrzava isporuku cjepiva državama članicama: "Ovaj je potez hitniji nego ikada dosad"

Pročitajte i ovo Tihana Šlezak - 1 USKORO PRIMJENA Epidemiologinja otkriva kome će biti namijenjen novi lijek protiv korone, kao i po čemu se proteinsko cjepivo razlikuje od ostalih

New York je u srpnju također plaćao 100 dolara svakome tko se cijepio s prvom dozom. Sredstva su uplaćena putem prepaid debitnih kartica, distribuirana poštom ili e-poštom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene