Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SVE ZBOG COVID POTVRDE

Medicinska sestra u šoku: Muškarac stavio lažnu silikonsku ruku i pokušao izbjeći cjepivo

Cijepljenje - 2
Cijepljenje - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Talijan koji je želio potvrdu o cijepljenju protiv koronavirusa, a da se ne cijepi, pojavio se na terminu za cijepljenje s lažnom rukom, rekli su dužnosnici.

Muškarac, u 50-ima, pojavio se na cijepljenju sa silikonskim kalupom koji je pokrivao njegovu pravu ruku, nadajući se da će proći neopaženo.

Pročitajte i ovo Ilustracija 12 okrivljenika USKOK optužio petu skupinu za lažne covid potvrde: Sve su rješavali za 100 eura preko medicinske sestre Ilustracija Nova verzija Počeo novi krug cijepljenja: Kraken će ove jeseni i zime biti dominantan

No sestra nije bila zavarana te je muškarac prijavljen policiji u Bielli, sjeverozapadu Italije.

Sestra je rekla lokalnim medijima da je vidjela da mu je koža "gumenasta i hladna", a pigment "presvijetao", kad mu je podigla rukav.

"Bilo mi ga je žao, mislila sam da ima protezu i da sam ga nekako natjerala da mi pokaže krivu ruku. No onda mi je priznao da namjerno nosli lažnu ruku kako ne bi dobio cjepivo", ispričala je sestra Filippa Bua za CNN. Istaknula je kako je isprva bila šokirana, a onda se naljutila. "Nije pokazao poštovanje za našu inteligenciju i profesiju", kazala je.

Kad je otkriven, muškarac je pokušao uvjeriti sestru da zažmiri na jedno oko, izvijestila je la Repubblica. No ona ga je umjesto toga prijavila policiji za prijevaru.

Navodno se radi o muškarcu koji je zdravstveni radnik suspendiran sa svoga posla jer nije cijepljen. Cjepivo je obavezno za sve zdravstvene radnike u Italiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene