Po dolasku štićenika u Makarsku mjeri im se temperatura nakon čega ih medicinsko osoblje iz pratnje vodi do njihovog smještaja. 47 korisnika Doma pozitivno na COVID- 19.

Galerija


U Specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju Biokovka u Makarskoj, u nedjelju oko 17 sati kolima Hitne pomoći i županijskog Zavoda za hitnu medicinu stigle su prve od pedesetak osoba iz Doma za starije i nemoćne iz Vukovarske ulice u Splitu, a ostali bi trebali stići tijekom dana.

Vezani članci Prva ovogodišnja beba u Hrvatskoj rođena je u Sisku Od koronavirusa preminula još jedna mlada majka (26): Iza nje ostala beba od tri mjeseca Testiranje na koronavirus Objavljeno zabrinjavajuće izvješće: ''Greške i zakašnjele mjere uzrok su velikog broja COVID žrtava''

Po dolasku štićenika u Makarsku mjeri im se temperatura nakon čega ih medicinsko osoblje iz pratnje vodi do njihovog smještaja.

Pripremljene su 54 sobe, a štićenici splitskog doma u makarskoj bolnici Biokovka imat će na raspolaganju svu potrebnu medicinsku i drugu skrb osoblja bolnice, doznaje se u toj zdravstvenoj ustanovi.

Sve je dogovoreno sa Splitsko-dalmatinskim Stožerom civilne zaštite i medicinskom strukom te ravnateljem Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Markom Ožićem Bebekom, potvrdio nam je u telefonskom razgovoru dr. Bebek. (Hina)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju