Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bio kronični bolesnik

Splitski stožer objavio: Umro muškarac iz doma za starije - u trenutku smrti nije bio pozitivan na koronavirus, ali je ranije bio zaražen

Na području Splitsko-dalmatinske županije od ukupno 20 obrađenih testova danas nema novooboljelih osoba. Ni jedna osoba se ne nalazi na bolničkom liječenju u KBC-u Split.

Prema izvješću KBC-a Split tijekom jučerašnjeg poslijepodneva, 11. lipnja 2020., preminuo je muškarac (73). Preminuli je bio korisnik privatnog doma za starije i nemoćne osobe. Zaprimljen je u KBC Split kao pozitivan na COVID infekciju. Tijekom liječenja testiran je više puta na COVID infekciju te je nakon dva uzastopna negativna testa bio negativan na COVID infekciju. U trenutku smrti nije bio pozitivan na COVID infekciju, a bolovao je od nekoliko teških kroničnih bolesti, javio je lokalni stožer.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zasad bez ocjene Čekaju se nalazi obdukcije i drugih analiza u slučaju smrti 33-godišnjaka koji je cijepljen AstraZenecom Slika nije dostupna Iz HALMED-a potvrdili Dnevnik Nove TV ekskluzivno doznaje: Istražuje se smrt 33-godišnje osobe koja je preminula 12 dana nakon cijepljenja AstraZenecom

Na području Splitsko-dalmatinske županije od ukupno 20 obrađenih testova danas nema novooboljelih osoba. Ni jedna osoba se ne nalazi na bolničkom liječenju u KBC-u Split, javi je lokalni stožer. Od ukupnog broja do sada pozitivnih osoba na COVID infekciju sa područja Splitsko-dalmatinske županije još se dvije osobe vode kao aktivno oboljele.

Prije tri dana, također u splitskom KBC-u, preminule su dvije žene koje također u trenutku smrti nisu bile pozitivne iako su u bolnicu primljene sa zarazom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene