Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BEROŠ SE ISPRIČAO

Među prvima se prijavili, a još nisu cijepljeni: S platforme CijepiSe izbrisano nekoliko tisuća ljudi

Oko 4000 ljudi izbrisano je s platforme CijepiSe - među prvima se prijavili, a još uvijek nisu cijepljeni. Iz Stožera su poručili kako će oni, ako već nisu, biti ponovno ubačeni u sustav.

I dok stožer ubrzava, s platforme na kojoj se prijavljuju zainteresirani za cjepivo - CijepiSe.zdravlje.hr nestalo je 4000 ljudi. Riječ je o pacijentima koji su se među prvima prijavili na aplikaciju kada je još bila u testnoj fazi - objasnili su danas iz Stožera te poručili kako će ti ljudi, ako već nisu, biti ponovno ubačeni u sustav.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PORUKE IZ KRIŽEVACA Milanović opleo po Plenkoviću: "Čovjek izbjegava zajedničko obilježavanje, sad se pripremite na cirkus u Okučanima"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DUPLI RIZIK? Drugo stanje u doba virusa: Objavljena velika studija o utjecaju korone na trudnice, bebe i dojenje

''Rečeno mi je da će ih se sve pozvati, provjerit ćemo sve još jednom, ali mislim da bi trebalo biti u redu. Isprike svima ukoliko sve nije bilo funkcionalno od početka. Iznimno opsežan tehnološki proces koji je imao svoje faze implementacije početne, sada po dodatnim informacijama stvari funkcioniraju, a ovaj element ćemo svakako provjeriti'', rekao je ministar zdravstva, Vili Beroš

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene