Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KOMUNIKACIJA NA VISINI

Izvadili smo iz konteksta? Pogledajte što je točno Capak rekao o COVID potvrdama

Hoće li doći do proširenja upotrebe COVID potvrda, jedno je od najčešće postavljanih pitanja već mjesecima. Odgovor na to pitanje mijenja se iz sata u sat, a ključni akteri u donošenju odluka sami sebi skaču u usta.

U samo nekoliko sati ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) Krunoslav Capak uspio je opet demantirati sam sebe, a krivca je našao u dežurnom Pedru - medijima, koji su ga, kako tvrdi, krivo prenijeli.

Kada će uslijediti širenje COVID potvrda, već mjesecima je jedno od pitanja koja se najčešće postavljaju Nacionalnom stožeru civilne zaštite. Krunoslav Capak u Dnevniku Nove TV u utorak je na to pitanje odgovorio: ''Razgovaramo svaki dan o tome. Odluka o tome još nije donesena, ali sasvim sigurno je da će proširenje COVID potvrda uslijediti.''

Kafići, restorani, trgovački centri...? ''Na to ne mogu odgovoriti, ali sasvim sigurno neki od ovih objekata i nabrojanih aktivnosti će biti razmatrani'', kazao je Capak.

Pročitajte i ovo Krunoslav Capak Zbunio se Capak demantirao sam sebe i objavio točne brojke: ''Ispričavam se na ovoj greški''
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna preminle 64 osobe Stožer objavio najnovije brojke, korona dosad uzela više od 10.000 života u Hrvatskoj

Samo koji sat kasnije ravnatelj HZJZ-a, Krunoslav Capak, rekao je da nije rekao da će uslijediti proširenje COVID potvrda i da je to izvučeno iz konteksta.

Kako biste saznali što je sve rekao ravnatelj HZJZ-a, a da slučajno ne bi izostao i kontekst, pogledajte još jednom i snimku cijelog razgovora s Capakom za Dnevnik Nove TV.







 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene