Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

Policija je u srijedu oko 13 sati privela muškarca koji je u Vukovarskoj ulici u Zadru vrijeđao stanare zgrade i prijetio im. Izmjerili su mu 1,97 promila alkohola u krvi.


Muškarac (38) jučer oko 13 sati u Vukovarskoj ulici u Zadru pijan je vikao, pljuvao po vratima zgrade i vrijeđao stanare. Govorio je i da je zaražen koronavirusom te da će ih sve zaraziti i zapaliti.

Vezani članci Kolona za testiranje na koronavirus Ne smanjuju se gužve za testiranje: Pogledajte nepreglednu kolonu automobila ispred Zavoda Andrija Štampar KB Dubrava, ilustracija KB Dubrava povećava broj kreveta za oboljele od korone na prostor hitne službe: "Šatore ćemo puniti u krajnjoj nuždi"

Policija ga je privela. Imao je 1,97 promila alkohola u krvi.

"U tijeku je kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio prekršaje iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (naročito drsko i nepristojno ponašanje, izmišljanje ili širenje lažnih vijesti kojima se remeti mir i spokojstvo građana), nakon čega će uz optužni prijedlog biti priveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru", kažu u zadarskoj policiji.