Sramotni grafit na zidu osječke bolnice
Sramotni grafit na zidu osječke bolnice Foto: screenshot Facebook

Na zidu osječke bolnice ispisan je sramotni grafit "COVID = LAŽ". Fotografiju grafita objavio je na svojem profilu na Facebooku osječki liječnik Ivan Radoš.


Prim. dr. Ivan Radoš, koordinator za Respiracijski centar i usklađenost rada ostalih jedinica intenzivnog liječenja unutar KBC-a Osijek, na svojem je profilu na Facebooku objavio fotografiju sramotnog grafita koji je osvanuo na zidu bolnice. 

Vezani članci PCR testiranje, ilustracija Objavljeni novi podaci Stožera: U Hrvatskoj umrle četiri osobe Goran Ivković Prijetnja za Osječane još nije prošla: "Sutra ćemo dignuti dronove da vidimo gdje postoji opasnost"

"Iza ovih prozora leže bolesnici na respiratoru koji imaju COVID-19 infekciju. Svaki dan premine od jednog do čak 8 bolesnika. Jučer smo primili 3 nova bolesnika koji su na respiratoru, a tri su preminula (1960., 1965., 1940. godište). Ni jedan od preminulih nije bio cijepljen. Jednog smo bolesnika otpustili kao poboljšanog (ta bolesnica je procjepljena s tri doze cjepiva, 1933. godište). Trenutno je 24 bolesnika na respiratoru.

Netko je ovo napisao noćas. Je li komentar uopće potreban?!" 

Kako doznajemo, zid je u međuvremenu prebojen.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju