Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majstor i traktor

Pa dokle više? U stanicu za tehnički pregled došao muškarac zaražen koronom

Traktor na polju (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Traktor na polju (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Zagrebačka policija provest će kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom koji je u ponedjeljak u stanici za tehnički pregled u Svetom Ivanu Zelini, unatoč izrečenoj mjeri samoizolacije, pokušao registrirati traktor.

Policija je precizirala da su zaposlenice prilikom započetog postupka registracije utvrdile da 56-godišnjak ima izrečenu mjeru samoizolacije koja je aktivna unazad nekoliko dana zbog njegova pozitivnog rezultata na koronavirus.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gdje joj je pamet? Bježala preko granice iako joj je izrečena mjera samoizolacije, pa zaradila kaznu

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja, Marijana Puljak, Josip Aladrović i Josip Đakić Kad dani idu sporo Raste broj političara koji su pozitivni na koronavirus: Otkrili smo kako provode vrijeme u izolaciji i samoizolaciji

Zaposlenice stanice su o svemu obavijestile policiju dok je 56-godišnjak otišao kući te će se nad njim, nakon izlječenja, provesti kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je širio i prenosio zaraznu bolest.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene