Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Panika

Nakon svadbe u Podravini zaražen dio uzvanika: Nitko nije provjeravao potvrde, svi su pili iz iste čaše?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na svadbi koja se prije desetak dana održala u općini Peteranec, nedaleko od Koprivnice, okupilo se oko 200 uzvanika, od kojih je dio sada pozitivan na koronavirus.

Već u ponedjeljak nakon svadbene svečanosti, na kojoj se očito nije pridržavalo epidemioloških mjera, članovi obitelji mladenaca bili su pozitivni na koronavirus, pa je i među ostatkom svatova nastala panika - svi su se počeli testirati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gosti su tu, a mladenci? VELIKA GALERIJA: Pogledajte kako je izgledala prva probna svadba koja bi mogla usmjeriti buduće epidemiološke mjere! Probna svadba - 1 ISTRAŽUJE SE ŠIRENJE VIRUSA VIDEO Dnevnik Nove TV na prvoj legalnoj svadbi u Hrvatskoj od početka pandemije: Sve je isto kao na pravoj, ali nedostaje jedan detalj

Kako doznaje Glas Podravine, uzvanici na svadbi ponašali su se kao da se pandemija ne događa. Navodno se pilo iz iste čaše koja je kružila salom, a na ulazu nitko nije provjeravao imaju li gosti COVID potvrde.

Neslužbeno doznaju i da je kuma mladenke, koje je inače zdravstveni djelatnik, bila COVID pozitivna i prije same svadbe pa je moguće da se zaraza počela širiti još na djevojačkoj večeri.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene