Obavijesti Video Pretražite Navigacija
petrov objavio

Most najavio referendum za ukidanje COVID potvrda: "Čvrsto stajemo u obranu ustavnih vrijednosti"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Božo Petrov je najavio da će Most pokrenuti inicijativu za referendum protiv COVID potvrda kao uvjeta za pristup radnom mjestu.

Most pokreće inicijativu prikupljanja potpisa za organiziranje referenduma protiv uvođenja COVID potvrda kao uvjeta pristupa radnom mjestu i državnim i javnim institucijama, objavio je predsjednik te stranke, Božo Petrov.

Dodao je da se već sastao inicijalni odbor zajedno s pravnim stručnjacima te da su trenutno u fazi preciznog definiranja referendumskog pitanja. 

O svim detaljima će, kaže, uskoro obavijestiti javnost.

Pročitajte i ovo Testiranje na COVID šira primjena Uvođenje COVID potvrda i antigenskog testiranja otkrilo još gotovo 900 pozitivnih osoba

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna glasno protiv mjera FOTO/VIDEO Provjedi zbog COVID potvrda: Ponovno se okupili u Zagrebu, Splitu, Slavonskome Brodu…

"Most čvrsto staje u obranu ustavnih vrijednosti! Nećemo dozvoliti da se naša ustavna prava krše proizvoljnim odlukama Stožera koji djeluje kao parapolitičko tijelo", poručuje Petrov.

Zbog uvođenja obaveznih COVID potvrda ili pozitivnog testa danas je održano nekoliko manjih prosvjeda. U Zagrebu su pred zatvorom u Rementincu prosvjedovali pravosudni policajci, u Splitu djelatnici suda, ali i djelatnici Čistoće koji se ne žele testirati. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene