Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A MJERE?

Kerum o tulumarenju sa sucima: "Volim pjevati, za sve ostalo pitajte Karamana, on je doveo kretena koji je to snimio". Oglasio se i splitski stožer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željko Kerum oglasio se o privatnom druženju u konobi Pršut.

Podsjetimo, iako su na snazi mjere ograničavanja okupljanja, Bruno Klein, predsjednik Županijskog suda u Splitu, Silvio Čović, predsjednik Upravnog suda u Splitu, Dinko Mešin, glasnogovornik Županijskog suda u Splitu, Miho Mratović, sudac Županijskog suda i Tomislav Zlodre, sudac Općinskog suda u Splitu, u subotu 23. siječnja družili su se u Kerumovu prostoru s prijateljima u Kaštelima.

Kandidat za splitskog gradonačelnika Željko Kerum o druženju se oglasio na Facebooku.

"Mislio sam ne komentirati događaj u Kaštelima, ali novinari stalno zovu, pa moram. Znači, ja u konobu nisam zvao nikoga niti se ikako čujem i s kim od spomenutih ljudi, čak ni s Mornarom. Mene je pitao Damir Karaman može li doći Mornar sa svojom ekipom s nogometa, naravno da sam dopustio. Kad su ti ljudi otišli, ostao je samo jedan, kojeg isto ne znam. Ja sam kao i inače zapjevao jer volim pjevati, za sve ostalo pitajte Karamana jer je on doveo tog kretena koji je to snimio", napisao je Kerum. 

O svemu se oglasio i splitski Stožer. 

"Stožer civilne zaštite SDŽ-a nije zaprimio nikakav zahtjev za održavanjem bilo kakvoga okupljanja. Sa spomenutim slučajem upoznati smo putem medija kao i ostala javnost, iako ne znamo mjesto i vrijeme nastanka spomenute snimke, ni sudionike toga sastanka.

Bilo kakvi mehanizmi sankcioniranja nisu u nadležnosti Stožera CZ-a.
Epidemiološke mjere vrijede za sve bez iznimki. Ako je došlo do kršenja epidemioloških mjera, nitko ne smije biti izuzet od sankcija", odgovorili su iz Stožera na upit o cijelom slučaju.

Vrhovni sud ranije je pozvao suce da "skrupulozno i s posebnom pozornošću vode računa o svakoj situaciji u kojoj bi njihovo ponašanje moglo izgledati neprimjereno te da se vode načelima određenim u Kodeksu sudačke etike".

 

Mislio sam ne komentirati događaj u Kaštelima ali novinari stalno zovu pa moram. Znači ja u konobu nisam zvao nikoga...

Objavljuje Željko KerumPetak, 5. veljače 2021.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene