Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvatska iz minute u minutu

Stigle nove brojke: Provjerite kakvo je stanje u vašoj županiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U posljednja 24 sata zabilježeno je 47 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 4676. Među njima je 441 pacijent na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 17 pacijenata. Preminulo je osam osoba.

 

  • broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj je 4676
  • 441 pacijent je na bolničkom liječenju 
  • u samoizolaciji su 2583 osobe

Tijek događaja iz minute u minutu pratite u nastavku:

15:42 Gradu Zagrebu je od koronavirusa novooboljelo 14 osoba. Preminule su četiri osobe.

14:54 Na području Šibensko-kninske županije u tjednu od 25. travnja do 1. svibnja ukupno je 157 osoba oboljelo od bolesti COVID-19. U šibenskoj bolnici liječi se 12 pacijenata, od kojih su dva na respiratoru.

14:51 Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirana je jedna nova osoba pozitivna na koronavirus. Na bolničkom liječenju je šest pacijenata, među kojima je jedan na respiratoru.

14:03 U Dubrovačko-neretvanskoj županiji zabilježena su tri nova slučaja zaraze koronavirusom. U OB-u Dubrovnik hospitalizirano je devet osoba.

13:17 Na području Virovitičko-podravske županije jedna je osoba preminula od posljedica zaraze koronavirusom. Nema novooboljelih osoba, a na liječenju u Općoj bolnici Virovitica je 15 pacijenata.

13:13 U Vukovarsko-srijemskoj županiji je 10 novih pozitivnih osoba na COVID-19, od čega najviše (5) iz Vinkovaca. Hospitalizirano je pet osoba.

13:10 Na području Zadarske županije 75 je novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Zadar hospitalizirano je 11 pacijenata, nitko nije na respiratoru.

13:08 S područja Splitsko-dalmatinske županije devet je osoba pozitivno na COVID, i to iz Splita tri, Kaštela i Solina po dvije te iz Trilja i Dugopolja po jedna osoba. Na bolničkom liječenju nalaze se 32 osobe, dok se dvije nalaze na respiratoru.

12:34 U Primorsko-goranskoj županiji je osam novooboljelih od koronavirusa. Sedam ih je iz grada Rijeke te općina i gradova riječkog prstena. Hospitalizirano je 38 pacijenata.  

12:21 U posljednja 24 sata u Hrvatskoj je zabilježeno 47 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u našoj zemlji danas ukupno 4676, izvijestio je Nacionalni stožer civilne zaštite. Među oboljelima je 441 pacijent na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 17 pacijenata. Preminulo je osam osoba.

12:11 Na području Brodsko-posavske županije zabilježen je jedan novi slučaj zaraze COVID-om. U protekla 24 sata nije bilo preminulih od posljedica bolesti COVID- 19. 

11:28 U Osječko-baranjskoj županiji je 10 novozaraženih koronavirusom. Jedna osoba je umrla. U osječkom Kliničkom bolničkom centru i našičkoj Općoj županijskoj bolnici na liječenju je ukupno 19 osoba.

11:24 Na području Zagrebačke županije zabilježena su 32 nova slučaja zaraze koronavirusom.

9:50 Na području Međimurske županije u protekla 24 sata nema evidentiranih pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 12 pacijenata.

9:38 Na području Ličko-senjske županije tijekom vikenda je evidentirano 20 novooboljelih osoba od COVID-a. U OB-u Gospić trenutačno nema hospitaliziranih osoba.

9:35 Na području Karlovačke županije na bolničkom liječenju u karlovačkoj općoj bolnici nalazi se 18 pacijenata, u ogulinskoj bolnici je sedam, a na COVID odjelu SB-a Duga Resa pet osoba.

9:19 Prema tjednim podacima Koprivničko-križevačke županije, na tom je području od 26. travnja do 2. svibnja zabilježeno 68 novih slučaja zaraze koronavirusom. U OB-u Koprivnica na bolničkom liječenju je 12 pacijenata. 

9:05 U Varaždinskoj županiji potvrđen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 25 osoba.

Pročitajte i ovo Wings for life - 3 Wings for Life World run Još tjedan dana do spektakla u Zadru: "Kad to krene, energija vas nosi naprijed"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BLOKADA VLASTI Ključna prekretnica u velegradu koji je već tjednima paraliziran zbog korone? "Postoji nada da ćemo biti pušteni..."

9:03 Na području Sisačko-moslavačke županije zabilježen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, a riječ je osobi iz Kutine.

9:00 U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji nema novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je pet pacijenata, nije bilo preminulih osoba s koronavirusom.

8:03 U Požeško-slavonskoj županiji zaraženo je još devet osoba. Trenutačno je aktivno 225 slučajeva zaraze koronavirusom, tri osobe su hospitalizirane, 222 osobe nalaze se u kućnoj izolaciji. U samoizolaciji se nalazi 20 osoba. Na posljednjem testiranju obrađeno je 15 uzoraka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene