Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz minute u minutu

Stiglo izvješće Stožera: Pogledajte kakvo je stanje u posljednja 24 sata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U posljednja 24 sata zabilježeno je 699 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 5329. Među njima je 551 pacijent na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 27 pacijenata. Preminulo je osmero ljudi.

 

  • U posljednja 24 sata zabilježeno je 699 novih slučajeva
  • Ukupan broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj je 5329
  • Na bolničkom liječenju nalazi se 551 pacijent
  • Na respiratoru 27 pacijenata

 

Tijek događaja iz minute u minutu pratite u nastavku:

16:48 Prema podacima HZJZ-a u Gradu Zagrebu novooboljele su 174 osobe, a broj potencijalno ozdravljenih/oporavljenih je 242.866, što je 289 osoba više, nego jučer. Tijekom jučerašnjeg dana u bolnicama su preminule tri osobe.

Tijekom jučerašnjeg dana na cijepnim mjestima Grada Zagreba ukupno je cijepljeno 211 osoba, od kojih 25 prvom i 156 booster dozom.

14:40 U Vukovarsko-srijemskoj županiji je u posljednja 24 sata evidentirano šest novih osoba pozitivnih na COVID-19. Preminula je jedna osoba.

14:36 Prema izvješću Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, od ukupno 350 obrađenih testova danas su zabilježena 84 nova slučaja zaraze koronavirusom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Žele COVID Zero UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Prijestolnica financija postala mjesto straha i terora: Stravične snimke iz najveće karantene na svijetu ostavljaju bez teksta

Prema izvješću KBC-a Split u protekla 24 sata preminula je jedna ženska osoba u dobi od 73 godine.

13:40 Na području Osječko-baranjske županije u posljednja 24 sata obrađeno je 260 uzoraka, od kojih je zabilježeno 56 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

13:24 Prema podacima Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije, u protekla 24 sata na tom području zabilježeno je osam novih slučaja zaraze koronavirusom.

U protekla 24 sata nije bilo preminulih osoba.

13:00 Na području Požeško-slavonske županije u posljednja 24 sata evidentirano je devet novih slučajeva zaraze koronavirusom. Dvije osobe su hospitalizirane, a njih 37 se nalazi u kućnoj izolaciji.

12:45 U posljednja 24 sata samo je jedna nova osoba pozitivna na koronavirus na području Virovitičko-podravske županije. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Virovitica nalazi se šest pacijenata.

12:40 U Sisačko-moslavačkoj županiji na današnji dan su zabilježene 33 novooboljele osobe od zarazne bolesti COVID-19.

12:25 Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su 42 nove osobe pozitivne na koronavirus u protekla 24 sata. U istom su se razdoblju od bolesti oporavile 33 osobe.

U samoizolaciji se nalaze 242 osobe. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se sedam osoba pozitivnih na koronavirus, od kojih je jedna na respiratoru.

12:07 Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije, evidentirano je šest novih slučajeva zaraze koronavirusom, a 94 osobe su ozdravile.

13:05 U priopćenju za medije Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske objavljeno je da je u protekla 24 sata zabilježeno 699 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 5329. Preminulo je osmero ljudi.

11:39 U protekla 24 sata na području Šibensko-kninske županije 11 osoba je oboljelo od koronavirusa. Trenutačno se 68 osoba nalazi pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije.

11:20 U Karlovačkoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 19 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Na bolničkom liječenju na COVID odjelu karlovačke Opće bolnice trenutačno se nalazi 20 pacijenata.

Pročitajte i ovo Maske - 2 ublažavanje mjera Skidamo maske, ali zato nam prijete neke druge opasnosti: "Viđamo kliničke slike koje odudaraju od pravila''

10:46 Na području Zadarske županije u posljednja 24 sata zabilježeno je 39 novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Zadar na COVID odjelima hospitalizirano je 12 osoba, od kojih je trenutačno jedna na respiratoru.

10:40 U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježena su 52 nova slučaja zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Dubrovnik hospitalizirano je 14 osoba pozitivnih na koronavirus, dva pacijenta su na intenzivnoj skrbi, a jedan je na respiratoru.

10:29 U posljednja 24 sata u Međimurskoj županiji obrađena su 72 uzorka, od čega je zabilježeno 15 novih pozitivnih nalaza.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 14 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2. Niti jedna osoba nije preminula od posljedica zaraze koronavirusom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna polagani povratak na staro Vjerska okupljanja ponovno bez restrikcija: ''Uz još uvijek potrebnu dozu opreza, nadamo se povratku normalne svakodnevice''

10:23 Na području Ličko-senjske županije u posljednja 24 sata zabilježeno je šest novih slučajeva zaraze koronavirusom. Na liječenju u Općoj bolnici Gospić trenutačno se nalazi sedam osoba.

9:58 Primorsko-goranska županija zabilježila je 145 novooboljelih slučajeva, a u posljednja 24 sata 228 osoba je ozdravilo. Time se broj aktivnih slučajeva u ovoj županiji smanjio na 1624.

U jedinici intenzivne skrbi KBC-a Rijeka od bolesti COVID-19 se na respiratoru liječe dvije osobe. Tijekom jučerašnjeg dana u KBC-u Rijeka nije bilo preminulih od posljedica zaraze koronavirusom.

8:34 U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 16 novih slučajeva zaraze koronavirusom u posljednja 24 sata. Ovi podaci dolaze nakon 162 obrađena testa. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su 33 osobe, a trenutačno se nitko ne nalazi na respiratoru.

U posljednja 24 sata nije bilo preminulih od posljedica zaraze koronavirusom.

Pročitajte i ovo Muke po testiranju na koronavirus - 5 PADA BROJ ZARAŽENIH Još jedna susjedna zemlja ukida gotovo sve COVID mjere: "Očekujemo povratak na staro normalno"

8:17 U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji je zabilježeno 16 novih slučajeva zaraze koronavirusom u posljednja 24 sata. U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je pet zaraženih pacijenata, a u samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 80 osoba.

U posljednja 24 sata nije bilo preminulih od posljedica zaraze koronavirusom.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene