U jeku širenja koronavirusa, Ivan Pernar na Facebooku je podsjetio na djelovanje vitamina C.

Galerija


Ivan Pernar sada je već poznati zagovornik vitamina C i njegovih učinaka na organizam. U jeku širenja koronavirusa diljem svijeta, Pernar je na Facebooku ponovno podsjetio na vitamin C, pozivajući se na znanstvenika Andrea W. Saula.

Vezani članci Ana Soldo, predsjednica Hrvatske ljekarničke komore, i Barbara Štrbac Amerika sve pokupovala: Šefica ljekarničke komore otkrila treba li Hrvatska strahovati od nestašice lijeka za koronu Slaven Hojski ''Imamo nekoliko scenarija'': U petak podaci o osobama u samoizolaciji koje žele glasati

''Liječnici desetljećima dokazuju snažno antivirusno djelovanje vitamina C. Međutim, nedostaje medijsko izvještavanje o ovom učinkovitom i uspješnog pristupu borbe protiv virusa općenito, a posebno protiv koronavirusa.

Vrlo je važno maksimizirati tjelesne antioksidacijske sposobnosti i prirodni imunitet kako bi se spriječili i minimizirali simptomi kada virus napada ljudsko tijelo.'', citirao je na Pernar znanstvenika.

 

Ivan Pernar
Ivan Pernar podsjeća na vitamin C (Foto: Screenshot/Facebook)

Ovo nije prvi put da Pernar preporučuje vitamin C u borbi protiv ozbiljnih bolesti. On je ranije već prijavljen DORH-u za nadriliječništvo jer je dijelio savjete da gripu treba liječiti pojačanim uzimanjem vitamina C i objašnjavao da se herpes liječi jabučnim octom, a te je preporuke osudila struka.

Zato je prijavu protiv njega u siječnju prošle godine podnio voditelj Foruma zdravstva stranke Pametno Miroslav Harjaček koji je naveo da je Pernar svojim savjetima u opasnost doveo zdravlje i živote građana.