Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Danas se testirao

Gordan Jandroković ima koronavirus: U večernjim satima stigao mu pozitivan nalaz, ima blage simptome. Reineru test negativan

Gordan Jandroković
Gordan Jandroković Foto: DNEVNIK.hr
Predsjednik Hrvatskoga sabora testirao se danas te je u večernjim satima dobio pozitivan nalaz na koronavirus.

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković koji je u samoizolaciji, testirao se danas te je u večernjim satima dobio pozitivan nalaz na koronavirus", javljaju večeras iz Ureda predsjednika Sabora.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković, predsjednik Sabora Parlamentarni izbori 2024 Gordan Jandroković: ''Milanović i SDP pokušavaju razmontirati pravni poredak'' Gordan Jandroković ON ZNA KAKO POLITIČKI PREŽIVJETI Tko je Gordan Jandroković? Stajao je uz bok svim predsjednicima HDZ-a, a Milanoviću je odgovorio fotografijom u kupaćima

Ima blage simptome, osjeća se dobro i kod kuće je, stoji u priopćenju.

Jandroković je u samoizolaciji od srijede jer je predstojniku njegova Ureda u utorak navečer potvrđena zaraza koronavirusom. Budući da je bio u kontaktu s predstojnikom Ureda dan ranije, epidemiolozi su mu odredili dvotjednu samoizolaciju. U vrijeme njegova izostanka sjednicama će predsjedati potpredsjednici Sabora.

Reiner negativan na koronavirus

Stigao je nalaz testa i za potpredsjednika sabora Željka Reinera. Za Index je rekao da je rezultat testa negativan.

"Moj test je negativan. Večeras sam dobio rezultate. I dalje sam u samoizolaciji, sve do 12. listopada. To se nažalost ne mijenja, ali dobro je znati da je test negativan", rekao je Reiner.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene