Obavijesti Video Pretražite Navigacija
smetaju joj mjere

Pulska policija privela 61-godišnjakinju koja je slala prijeteće poruke članovima Stožera, objavljeno i što im je zadnje napisala

Slala prijeteće SMS-ove Stožeru
Slala prijeteće SMS-ove Stožeru Foto: DNEVNIK.hr
Osumnjičena je putem SMS poruka prijetila članovima Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, javila je istarska policija.

Pulska je policija utvrdila da je 61-godišnjakinja četiri puta prijetila članovima stožera i premijeru Andreju Plenkoviću. Na broj telefona jednog člana stožera slala je prijeteće SMS-ove koji su ih uznemirili i uplašili. Zbog toga je danas privedena uz kaznenu prijavu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna HRVATSKA IZ MINUTE U MINUTU Novi crni rekord: U posljednja 24 sata zabilježeno je 7094 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Preminulo je 50 osoba Slika nije dostupna Traže žurnu reakciju Vladi poslali zahtjeve: Liječnici traže hitno donošenje mjera - "Potrebne su da bi se spriječio kolaps bolničkog sustava"

"Policijski službenici utvrdili su kako je 61-godišnjakinja 17. studenoga uputila prijeteću SMS poruku na broj mobitela jednog člana Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Osumnjičena je u poruci uputila ozbiljnu prijetnju ubojstvom članovima nacionalnog stožera i predsjedniku Vlade Republike Hrvatske te su policijski službenici pokrenuli kriminalističko istraživanje.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako to nije jedina prijeteća poruka koju je osumnjičena poslala. Naime, nezadovoljna odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, koje su donesene u cilju zaštite zdravlja i sprječavanja širenja bolesti COVID-19, 61-godišnjakinja je u razdoblju od 1. listopada do 5. studenoga poslala još tri poruke koje su kod članova stožera izazvale veliku uznemirenost i strah za njihovu osobnu sigurnost", priopćila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene