Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problem COVID potvrda

Prosvjednici stali pred župana: ''Jeste li dužni čitati Bibliju?'', on im odgovorio - ''Donesene su odluke, dužan sam ih provoditi''

Prosvjednici protiv COVID potvrda jutros su se opet okupili u Splitu ispred zgrade Županije. Pred njih je izašao župan Blaženko Boban. Od njega su prosvjednici zatražili tematsku sjednicu županijske skupštine jer smatraju da su COVID potvrde diskriminirajuće i nezakonite.

Splitski župan je razgovarao s prosvjednicima protiv COVID potvrda duže vrijeme, rekao im i svoj stav da treba slušati struku, a onda im poručio do odluke mora provoditi, izvijestila je reporterka Srna Bijuk u Vijestima Nove TV.

''Stožer je donio odluku i ja sam te odluke dužan provoditi. I zakone i odluke'', kazao je Blaženko Boban.

Pročitajte i ovo Davor Božinović SMRT MALE MADINE Nakon pljuske s Europskog suda Božinović poručio: "Ne namjeravam podnijeti ostavku, još čitamo tekst presude"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna STIŽU IZMJENE ZAKONA? Hoće li i Milanović snositi sankcije zbog COVID potvrda? "Moglo bi se dogoditi da o prekršajnom postupku odlučuje Ustavni sud"

Na to mu je jedan prosvjednik dobacio: ''Gospodine Boban, jeste li dužni čitati Bibliju? Kako to povezujete?'' Boban mu je odgovorio da se sve što čini, ne kosi s biblijskim uvjerenjima. ''Donesene su odluke, dužan sam ih provoditi'', zaključio je Boban.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene