Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doznaje Dnevnik Nove TV

Premijerov savjetnik odbacio optužbe o prijetnjama ministrici: "Područje moga rada ne podrazumijeva prijetnje"

Ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak prvi put je nakon prijave prijetnji policiji bila na javnom događaju.

Ministrica Nataša Tramišak rekla je da prijave prijetnji policiji ne želi dodatno komentirati. Iako premijera ranije nije obavijestila o prijetnjama, što je oporbi znak da "niti ministri ne vjeruju vlastitom premijeru", Dnevnik Nove TV doznaje da je Andrej Plenković s njom jučer razgovarao.

Za Dnevnik Nove TV oglasio se i premijerov savjetnik za ekonomiju Zvonimir Savić, kojeg se povezuje s prijetnjama, što je on oštro odbacio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PRIDRUŽIO SE SASTANKU? VIDEO Ruskog ministra obrane nema već oko dva tjedna: Danas su odlučili da se "pojavi", ali...

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna IZVANREDNI SAMIT NATO ima važnu poruku za Kinu, a Stoltenberg najavio: ''Postavljamo 40.000 vojnika na istočni bok''

"U mandatu aktualne Vlade surađujem s predsjednikom Vlade te s ministricom u području regionalnoga razvoja, posebice u pripremi i provedbi Nacionalnog plana oporavka i otpornosti te pripremi strateških dokumenta za korištenje fondova EU-a. To je područje moga profesionalnog rada, koje ni u kojem slučaju ne podrazumijeva upućivanje prijetnji bilo kome, već stručan i predan angažman na poslovima u Vladi koji podupiru ravnomjeran i ubrzan gospodarski rast", ustvrdio je Savić.

"Premijer je odmah u utorak nakon medijskih natpisa o prijetnjama pozvao ministricu Tramišak na sastanak da se informira o čemu je riječ. Jer dotad nije zaprimio od nje informacije o tome, što je i ona govorila u svojim nastupima u medijima", dodao je.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene