Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRIDRUŽIO SE SASTANKU?

VIDEO Ruskog ministra obrane nema već oko dva tjedna: Danas su odlučili da se "pojavi", ali...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve su glasnije glasine da je Putin odlučio maknuti aktualnog ministra obrane, a na koji način - samo su nagađanja. Nakon objašnjenja Kremlja zašto se ministar nije u javnosti pojavio već danima, odlučili su ga prikazati na aktualnom sastanku vlade. Ali...

Ruski ministar obrane nije se pojavio u javnosti već gotovo dva tjedna. Svi se pitaju je li propao u zemlju.

No, danas je glasnogovornik Kremlja ponudio objašnjenje. Naime, rekao je da je ministar Sergej Šojgu zauzet Ukrajinom i da sada "nije vrijeme za medijske aktivnosti".

Na Twitteru je NEXTA objavila snimku na kojoj se nalazi ministar, samo nije jasno je li to zaista bio on ili je sve montaža.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović spomenuo srbiju i kosovo Milanović kaže da neki čelnici NATO-a nisu ni znali za pad drona na Zagreb, otkrio i hoće li NATO pomoći Zelenskom: "O tome će suditi povijest"

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Premijer iz Bruxellesa O Bidenu, plaćanju plina u rubljima, Milanovićevim izjavama o dronu: "Meni je to čudno. Bolje da je objasnio što je on napravio zadnja dva tjedna..."

"Nakon glasina da je Putin odlučio zauvijek ukloniti Šojgua odlučili su ga prikazati na televiziji kao sudionika sastanka vlade. Međutim, gledatelji su tijekom emitiranja primijetili neobičnosti. Obratite pažnju na gornji lijevi kut", naveli su.

 

 


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene