Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BORBA PROTIV KORUPCIJE

Zviždačica iz Kutine proslavila još jednu pobjedu: ''Sud je privremeno zaustavio moj otkaz''

Adrijana Cvrtila, bivša direktorica Eko Moslavine
Adrijana Cvrtila, bivša direktorica Eko Moslavine Foto: DNEVNIK.hr
Nakon što je Općinski sud u Kutini privremeno zaustavio uvođenje nove sistematizacije zviždačica Andrijana Cvrtila zasad ipak neće dobiti otkaz.

''Općinski sud u Kutini je donio Rješenje i o drugoj privremenoj mjeri koju sam zatražila i njome je zaustavio primjenu nove sistematizacije kojom je direktor Eko Moslavine htio ukinuti moje radno mjesto “Voditelj razvoja i zaštite okoliša!'', objavila je Andrijana Cvrtila, bivša direktorica Eko Moslavine koja je javno prokazala kutinskog gradonačelnika, a on je potom i uhićen s još tri osobe zbog sumnje na podmićivanje i trgovanje utjecajem.

Pročitajte i ovo Adrijana Cvrtila, bivša direktorica Eko Moslavine - 1 BORBA U KUTINI Probijanje kroz mrežu korupcije i laži: Cvrtilu optužili da ''zviždi'' samo zbog svoje fotelje, ona upozorila na ''još čudnih stvari''
Pročitajte i ovo Adrijana Cvrtila, bivša direktorica Eko Moslavine ADRIJANA CVRTILA Zviždačica koja je razotkrila gradonačelnika Kutine podnijela tužbu zbog otkaza: "Sretno mi bilo!"

Cvrtila je zahvalila svima na podršci i na društvenim mrežama podijelila i prikaz svojega ugovora iz kolovoza 2014. godine kao dokaz da je na tom radnom mjestu radila od 7. kolovoza 2014. pa do imenovanja direktoricom 19. listopada 2017. godine uz objašnjenje: ''Ugovor je sa mnom sklopio prethodni direktor tako da sadašnji direktor govori neistine da sam to mjesto stavila ja osobno u Pravilnik o sistematizaciji radnih mjesta da bih se uhljebila''.




 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene