Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nepismen, mucavac, štetočina....

Milanović opleo po ministru: "Što je taj nesretnik rekao? Ja partizanski diverzant? Bolje nego četnički"

Zoran Milanović u petak je posjetio Rakitje. U izjavi za medije obrušio se na ministra vanjskih poslova Gordana Grlića Radmana. Ovaj je njega nazvao partizanskim diverzantom, a Milanović mu je danas uzvratio: "Bolje partizanski nego četnički."

Ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman i predsjednik Zoran Milanović danima se časte izjavama. Milanović je ministra nazvao mucavcem, a ovaj njega štetočinom. 

Danas je Milanović ponovo bio inspiriran, pa je odgovorio ministru koji ga je nazvao partizanskim diverzantom. 

Podsjetimo, Grlić Radman napao je Milanovića zbog stava o Ukrajini. 

Poručio mu je da se sakrije u mišju rupu i da se služi parolama. "On sam sebe demantira", kazao je nedavno ministar vanjskih poslova za predsjednika. "Njegove izjave štete, ponaša se kao partizanski diverzant i miner", dodao je ministar.

Danas je uslijedio munjevit odgovor predsjednika. 

"Što je taj nesretnik rekao? Je li to itko razumio? Nagađa se da je on pismen i da zna hrvatski, ali to je još u fazi nagađanja, i da nije bruka za Hrvatsku samo takva", poručio je predsjednik. 

Na pitanje da komentira izjavu o partizanskom diverzantu, Milanović kaže: "Kako bih se trebao ponašati? Kao četnički diverzant, miner? Rekao sam vam da ne zna hrvatski. Ne zna ni srpski, ne zna nijedan jezik", ponavlja predsjednik. 

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović O Frki Petešiću, Radmanu, Plenkoviću.... Milanović opet oštro: "Svom ću sinu savjetovati da se učlani u HDZ! Ima li kakav posao za njega?"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NAKON PISMA S PANTOVČAKA Grlić Radman: ''Milanovićev istup je destabilizacija i udar na Vladu''

"Stvarno ne razumijem Radmana. On govori o partizanima, koji je odrastao na komunističkim jaslama… Čiji je otac bio komunistička budža u Sesvetama. I sad on meni govori da sam ja partizanski miner. Da barem ima neke poetike u tome, ali nema. Bolje partizanski nego četnički", rekao je Milanović.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene