Zoran Milanović (Foto: Damir Spehar/PIXSELL)
Zoran Milanović (Foto: Damir Spehar/PIXSELL) Foto: Damir Spehar/PIXSELL

SDP-ov kandidat za predsjednika Zoran Milanović, osvrnuo se na izjavu Davora Ive Stiera iz HDZ-a, koji je kazao kako je jedini pravi protivnik HDZ-u upravo Milanović, odnosno da neće napadati protukandidata Miroslava Škoru.


"Davor Ivo Stier vam je jedan primjer pomirbe u okviru jedne državne institucije u kojoj smo obojica radili. Ja kao nestranački čovjek, on kao HDZ-ovac koji je došao direktno iz Argentine gdje je uređivao imigrantske novine koje su na naslovnici i na zadnjoj strani imale sliku Kuščevićevog djeda", rekao je Milanović.

Vezani članci Andrej Plenković Plenković o komentaru Zorana Milanovića: "Ne znam zašto se u to miješa netko tko uopće nije stupio na dužnost" Zoran Milanović o svojoj kandidaturi za predsjednika RH (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) - 3 Milanović oštro odgovorio premijeru: ''Ubogi Plenković, politički štićenik svojih HDZ-ovih prethodnika, priča o javnom dugu''

"I onda je preko Washingtona došao u Zagreb i još uvijek u kadrovskoj službi postoji prijedlog za promaknuće koji sam ja potpisao za Stiera 2002. godine kao njegov nadređeni, dakle šef odjela odnosno pomoćnik ministra i nakon toga sam ga poslao u Bruxelles za diplomata u hrvatsku misiju znajući tko je i što je i tko mu je bio djed, ali to mu nikad nisam spomenuo i nisam imao s time problem. Ali on naprosto svoju političku karijeru gradi na nečem drugom", nastavio je Milanović.

"Eto, to su vam činjenice. Dakle potražite to u kadrovskoj službi Ministarstva vanjskih poslova da se vidi kako ja gledam na te stvari. Gledam sportski", dodao je, javlja N1.

"A Stier? Stier radi Plenkoviću o glavi. Plenkoviću, čuvaj se. Radi ti o glavi. A na kraju će obojica nastradati", kazao je Milanović.

U uvali Pučišća na Braču iz jahte ispuštene fekalije?