Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šef Narodne koalicije Zoran Milanović poručio je da ih se neće uvući "u kotao desetljeća iza nas".


Na predstavljanju kandidata izborne liste Narodne koalicije za IX. izbornu jedinicu u Gospiću nazočio je i Zoran Milanović, koji se još jednom osvrnuo i na aktualne događaje i objavljenu snimku razgovora s braniteljima.

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016.

Vezani članci Zoran Milanović Milanović: "Uvrštenju Daytona u završnu deklaraciju NATO-a protivile se Njemačka i Italija, više zapadnih diplomacija" Zoran Milanović, predsjednik Hrvatske Milanović o ljudskim pravima i potezima Vlade u koronakrizi: "Moje je pravo da dišem, da kišem, da hodam. To je moja ljudska sloboda"

"Druge ne mrzimo, narodna smo koalicija", rekao je Milanović.

"Žele nas posvađati sa susjedima, i međusobno. Žele nered, teziju, huškanje i incidente", poručio je šef Narodne koalicije, govoreći o svojim političkim protivnicima.

Milanović je okupljenima u Gospiću rekao da želi Hrvatsku bez ideologije HDZ-a i SDP-a. "Mi smo isti, oni su isti. Hvala bogu, više nije mi ili oni, to je bilo prije, sada smo samo mi. To će odlučiti hrvatski birači", istaknnuo je Milanović.

Priznao je da će HDZ biti jači od Narodne koalicije u 9. izbornoj jedinici, ali da to ne spriječava Narodnu koaliciju da se pojavi u Gospiću i drugim mjestima, bez kompleksa, kako kaže.

"Nismo bili sitni, nismo ograđivali hrvatsku bodljikavom živom, jer to se izvede u dva sata za onog tko razmišlja na takav način. Htjeli smo ostati normalni i simpatični milijunima turista", osvrnuo se na rad svoje bivše Vlade.

"Svaki put kad smo odlazili s vlasti, iza sebe smo ostavili red. U posljednjih osam mjeseci ne nisu se mogla napraviti čuda, ali je napravljena šteta", zaključio je Milanović.

"Nije lako voditi zemlju u kojoj neki još uvijek žive u desetljećima iza nas. U taj kotao nas neće uvući", poručio je.

"Moramo se dogovoriti što Hrvatskoj pomaže, a što je sramoti u EU", naglasio je Milanović.

"Naš cilj je iza sebe ostaviti Hrvatsku koji ni HDZ niti njihovi sateliti ne mogu u četiri godine vratiti unazad", rekao je na kraju Milanović.

Nakon Milanovića Ranko Ostojić predstavio je kandidate za izbornu listu u IX. izbornoj jedinici te pozvao birače da tim kandidatima i izbornoj listi daju podršku na nadlazećim parlamentarnim izborima.