Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Analitika i unutarnja politika

Životopis novog predsjedničina savjetnika Vladimira Lončarevića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi savjetnik predsjednice Republike za analitiku i unutarnju politiku Vladimir Lončarević prethodno je dvadesetak godina radio u Uredu predsjednika.

Esejist, publicist i književni teoretičar Vladimir Lončarević završio je studij kroatistike na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a doktorirao je Filozofskom fakultetu Družbe Isusove, priopćeno je iz Ureda predsjednice.

Pročitajte i ovo Kolinda na skupu podrške - 3 subota u zagrebu Grabar Kitarović otkrila vraća li se u hrvatsku politiku: "Ne želim da ispadne da sam lagala" Milijan Brkić (Foto: Dnevnik.hr) ''iz moralnih i etičkih razloga'' Predsjednica prihvaća ostavku savjetnika Vlade Galića: ''Rekao mi je da nema veze s aferom SMS''

Izvanredni je sveučilišni profesor u zvanju višeg znanstvenog suradnika te honorarno predaje na Fakultetu filozofije i religijskih znanosti i na Hrvatskom katoličkom sveučilištu.

Lončarević radi u Uredu predsjednika od 1999. godine, a ubuduće će zajedno s Mirjanom Hrgom obavljati posao bivšeg savjetnika predsjednice Mate Radeljića, koji je smijenjen krajem prošle godine. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene