Mirjana Hrga (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL)
Mirjana Hrga (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL)

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa objavilo je imovinsku karticu Mirjane Hrge, savjetnice predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.


Za svoj posao na Pantovčaku Mirjana Hrga prima plaću od 16.471 kn, što je u bruto iznosu 26.846 kuna.

Vezani članci Stručnjak za sigurnost Goran Akrap (Foto: Dnevnik.hr) Stoje li iza teksta u Jerusalem Postu skrivene namjere: "To je već viđen scenarij" Lovro Kuščević (Foto: Dnevnik.hr) Kuščevićeva imovinska kartica: Povjerenstvo za sukob interesa utvrdilo nesklad

Kako je navela u imovinskoj kartici, od imovine godišnje još uprihodi nešto više od 59 tisuća kuna.

Njezin suprug Saša Stefanović zaradi godišnju plaću 81.698 kuna, od kapitala još 200 tisuća kuna godišnje, a od imovine nešto više od 4 tisuće kuna mjesečno.

U vlasništvu imaju dva stana u Zagrebu, jedan od 91,73 kvadrata, drugi od 101,23 kvadrata, ukupno vrijednih 2,88 milijuna kuna.

Savjetnica Mirjana Hrga vlasnica je trećine kuće u Bjelovaru vrijedne 586 tisuća kuna, a nju je naslijedila.

Hrga i suprug vlasnici su i kuće u Nerezinama od 180 kvadrata vrijedne 2,59 milijuna kuna.

Savjetnica Predsjednice vlasnica je 10 godina starog automobila Mini koji se procjenjuje na 44 tisuće kuna, a njezin suprug od pokretnina ima brod vrijedan 740 tisuća kuna.

imovinskoj kartici navedeno je da je suprug vlasnik 207 dionica HT-a, ima udio u fondu Erste banke od 815 tisuća kuna i poslovni udio u odvjetničkom društvu.

Mirjana Hrga nema štednju, a suprug u banci čuva nešto manje od 305 tisuća kuna.