Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Život u fekalijama u centru Zadra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otpadne vode tik ispod prozora, prizor je koji se može vidjeti u samom središtu Zadra. Stanari zgrade bune se jer njihov problem nitko ne rješava.

Nakon što je jedan susjed bespravno od jednog stana napravio tri mala te ih prodao, instalacije u zgradi staroj 700 godina brzo su se urušile. Sada stanari ,kažu,  žive na fekalijama.

Pročitajte i ovo Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci Fekalije u centru Zagreba - 1 puknuće cijevi Sramotni prizori u centru Zagreba: Najpoznatijom turističkom ulicom se slijevaju fekalije, ugostitelji zgroženi, a vlasnica ne želi riješiti problem

Dvorište zgrade ispunjeno je otpadnim vodama. Strah od zaraze širi se među pojedinim stanarima. 

Bračni par Borisavljević na rubu je očaja. Tijekom renoviranja stana susjed, koji novinarima nije odgovarao na pozive, napravio je niz pogrešaka.

Problem odvodnje unutar zgarde u centru Zadra, stanari pokušavaju rješiti , no od odgovornosti svi peru ruke. Sanitarna i komunalna inspekcija kažu kako to nje njihov problem. Vodstvo grada s problemom u staroj gradskoj jezgri nije ni upoznato. 

Zbog nepoduzimanja iakakvih koraka te ignoriranje problema, neki stanari najavljuju selidbu. 

Cijelu priču o zastrašujućim uvjetima života u centru Zadra pogledajte u priloženom video dodatku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene