Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UŽAS NA KUPANJU

Ženu ugrizla zmija na plaži usred Splita: "Bilo je jako puno krvi... Ugrizla me ravno u venu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što se povukla u hlad na gradskoj plaži, žena je odjednom osjetila snažnu bol u nozi, a onda ugledala zmiju. Pomoć joj je pružena u splitskoj bolnici.

"Danima nisam mogla stati na nogu. Noga mi je bila duplo veća od normalne veličine. Moram kazati da je svo to vrijeme vraški boljelo. Evo sada, desetak dana nakon ugriza, konačno dolazim sebi i mogu se vratiti svojim redovnim obvezama", ispričala je žena koju je prošlog tjedna na plaži na splitskom Žnjanu ugrizla zmija.

Dok je stajala u hladu, osjetila je snažnu bol u nozi, a onda vidjela zmiju. Uspjela je nekako ući u auto i otići u bolnicu, gdje joj je pružena pomoć. Svoju priču podijelila je za Dalmacija danas.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Opasni uljez ''Osjećali smo se kao taoci u vlastitom domu'': Na pragu ih dočekala čegrtuša i zapriječila im prolaz

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nedaleko od splita VIDEO Na Mosoru snimio zmiju pa upozorava: "Mogao bi biti poskok. Pazite se"

"Bilo je jako puno krvi. Ispostavilo se da me je zmija ugrizla ravno u venu", ispričala je te dodala kako nasreću, nije bila u pitanju otrovnica, no oteklina je bila ogromna i izgubila je dosta krvi.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene