Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UŽAS U GLAVICAMA

Invazija zmija u Dalmatinskoj zagori: Ženu pred kućnim vratima ugrizao poskok, oporavlja se u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
74-godišnjakinja iz Dalmatinske zagore zadržana je na liječenju u splitskoj bolnici nakon što ju je ugrizao poskok.

Ispred kuće u sinjskom naselju Glavice 74-godišnju ženu ugrizla je zmija, nakon čega je vozilom Hitne pomoći prevezena u splitsku bolnicu. Prema navodima svjedoka, najvjerojatnije se radi o poskoku jer su se nedugo nakon ugriza manifestirali svi simptomi.

Kako je u srijedu kazao njezin sin koji je bio u blizini, sve se dogodilo petnaestak metara od ulaznih vrata obiteljske kuće. 

"Svega desetak-petnaest minuta prije nego što je zmija ugrizla mater na tom prostoru su se igrala djeca. Nitko od nas nije iznenađen što se otrovnica našla u samom naselju, između obiteljskih kuća", rekao je sin 74-godišnje žene za Slobodnu Dalmaciju te istaknuo kako u njihovu zaselku posljednjih dana na cesti ima sve više zmija, kao da je ove godine invazija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Azil Dumovec u akciji Neobična gošća dogmizala u zagrebački dućan: "Iznenadila je kupce i djelatnike"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nedaleko od splita VIDEO Na Mosoru snimio zmiju pa upozorava: "Mogao bi biti poskok. Pazite se"

Ozlijeđena žena primila je serum protiv zmijskog otrova i oporavlja se u bolnici.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene