Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Platit će materijalnu štetu

Žena preminula u vozilu saniteta dok su ju vozili kući. Kad je čuo što se dogodilo, njezin sin razbijao vozilo: ''Vjerojatno je reagirao emotivno''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U incidentu prošlog tjedna na Korčuli muškarac je prijetio zdravstvenim djelatnicima i razbijao je vozilo sanitetskog prijevoza.

Prošlog tjedna dogodio se incident u mjestu Čara, na otoku Korčuli. Vozilo saniteta iz bolnice u Dubrovniku prevozilo je stariju ženu, koja preminula u vozilu na putu do svoje kuće.

Incident se dogodio kad je njezin sin, nakon što je doznao što se dogodilo, razbio vozilo.

''Djelatnici su išli vozilom u Dubrovnik po gospođu koja je bila na samrti. Bio je cilj dovesti ju da umre u svojoj kući. Nažalost, umrla je malo prije nego što su došli kući. Njezin sin je reagirao vjerojatno u afektu'', ispričao nam je Andrej Podbevšek, ravnatelj Doma zdravlja ''Dr. Ante Franulović'' u Veloj Luci.

Nastala je samo materijalna šteta, a razbijeno je staklo u vozilu i potrgani su dijelovi opreme u vozilu. ''Mi nismo odlučili dići tužbu jer je obitelj rekla podmiriti štetu, a ako to ne učine onda ćemo ići s tužbom. Što se tiče kaznene odgovornosti, to će utvrđivati policija, ali koliko znam neće dizati prijavu. Čovjek je vjerojatno u toj situaciji reagirao emotivno'', kaže ravnatelj.

Pročitajte i ovo Medicinska sestra, ilustracija Lažna medicinska sestra Bizarna priča iz Zagreba: Obitelji koja je saznala za tešku dijagnozu pomoć ponudila nepoznata ''dobročiniteljica'', a onda je uslijedio šok

Dojavu o događaju zaprimila je i policija. Potvrdili su da zdravstvena ustavnova protiv 47-godišnjaka nije podnijela prijavu jer se, kažu, obitelj ispričala i obvezala podmiriti troškove oštećenja, piše Dalmacija danas.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene