Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brisanje iz evidencije

Željko Sabo već bi sutra mogao biti izbačen iz SDP-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri dana nakon što je presuda Željku Sabi postala pravomoćna

Predsjedništvo SDP-a već sutra bi trebalo isključiti iz stranke Željka Sabu, kaže predsjednik glavnog odbora SDP-a Josip Leko. Željko Sabo osuđen je na osam mjeseci zatvorske kazne zbog pokušaja podmićivanja gradskih vijećnika, a presuda je postala pravomoćna, pa je brisanje iz stranačke evidencije neizbježno.

Pročitajte i ovo Dalija Orešković, saborska zastupnica i bivša šefica POSI Lijeva koalicija Orešković otkrila s kim bi radije sjela za stol, DP-u poručila: "Svatko tko kaže HDZ-u Guten Tag, sam sebi je rekao Auf Wiedersen" Slika nije dostupna Politička šteta Dragovan: Predsjedništvo SDP-a raspravljat će o suspenziji ili isključenju Lovrić-Merzel i Sabe

Željko Sabo mora u zatvor

Sabo je predsjedniku Sabora uputio e-mail kojim je zatražio ostavku na mjestu saborskog zastupnika, što će sutra potvrditi i Mandatno-imunitetno povjerenstvo. Isključivanje iz stranke Sabo nije želio komentirati.

'Sutra je sjednica predsjedništva SDP-a nadam se da će to već sutra biti u dobroj mjeri riješeno jer je to tako reći automatizam u Statutu i politici SDP-a', rekao je Leko.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene