Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija sve riješila u 7 minuta

Zbog provjere prtljage ispražnjen terminal u Zračnoj luci Dubrovnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Direktor Zračne luke Dubrovnik Roko Tolić potvrdio je u četvrtak da je zbog provjere ostavljene prtljage tijekom jutra ispražnjena putnička zgrada odlaznog terminala, dodavši kako je odličnom reakcijom policije sve riješeno u roku od sedam minuta bez ikakve panike.

''Došlo je do situacije provjere prtljage ostavljene bez nadzora u putničkoj zgradi odlaznog terminala. Tu je bilo nekoliko stotina putnika. Sve kupa je trajalo sedam minuta, policija je reagirala fantastično. Sve je provedeno bez ikakve panike. Prtljaga je provjerena, a pronađena je i vlasnica'', rekao je Tolić.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

Ustvrdio je da su i putnici pokazali dobru razinu odgovornosti te kako ova situacija nije na nijedan način utjecala na normalno odvijanje zračnog prometa.

Inače, tijekom današnjeg dana kroz Zračnu luku Dubrovnik će u 60-ak dolazaka, odnosno odlazaka proći oko 15-tak tisuća putnika. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene