Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Direktor Zračne luke Dubrovnik Roko Tolić potvrdio je u četvrtak da je zbog provjere ostavljene prtljage tijekom jutra ispražnjena putnička zgrada odlaznog terminala, dodavši kako je odličnom reakcijom policije sve riješeno u roku od sedam minuta bez ikakve panike.


''Došlo je do situacije provjere prtljage ostavljene bez nadzora u putničkoj zgradi odlaznog terminala. Tu je bilo nekoliko stotina putnika. Sve kupa je trajalo sedam minuta, policija je reagirala fantastično. Sve je provedeno bez ikakve panike. Prtljaga je provjerena, a pronađena je i vlasnica'', rekao je Tolić.

Vezani članci Josip Biljan Iznenada preminuo Josip Biljan, načelnik Policijske uprave ličko-senjske Policija, ilustracija Policija podnijela prijavu: Na Facebooku se predstavljala kao liječnica i dijelila lažne savjete

Ustvrdio je da su i putnici pokazali dobru razinu odgovornosti te kako ova situacija nije na nijedan način utjecala na normalno odvijanje zračnog prometa.

Inače, tijekom današnjeg dana kroz Zračnu luku Dubrovnik će u 60-ak dolazaka, odnosno odlazaka proći oko 15-tak tisuća putnika. (Hina)