Zagrebačka policija izvijestila je da je zbog tehničkih poteškoća na benzinskoj postaji u Rudešu došlo do problema prilikom istakanja plina pa je neko vrijeme preventivno za promet bio zatvoren dio Zagrebačke avenije.

Galerija


Zbog tehničkih poteškoća nešto nakon 18 sati na benzinskoj postaji u Rudešu, Zagrebačka avenija, došlo je do problema prilikom istakanja plina, izvijestila je zagrebačka policija.

Vezani članci Koronavirus: Nove stroge mjere, ilustracija - 4 Zaražena došla na šalter u policiju i zaradila kaznenu prijavu Napad jajima VIDEO Pogledajte kako su vandali pokvarenim jajima zasuli kontejner za COVID testiranja: ''Ovo je dno dna, napad na zdravlje naših djelatnika. Učinit ćemo sve da ih zaštitimo''

Iz preventivnih je razloga stoga privremeno bio obustavljen promet Zagrebačkom avenijom od raskrižja s Rudeškom u smjeru zapada. Utvrđuju se sve okolnosti, nakon čega će biti poznato više detalja.

Nešto prije 19:30 zagrebački vatrogasci objavili su kako je istjecanje plina zasutavljeno te da će promet biti uskoro pušten.