Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dionica autoceste A 1 Zagreb-Split-Šestanovac, između čvorova Sveti Rok i Maslenica, zatvorena je za sav promet, zbog olujnih udara vjetra. Vozi se obilazno državnim cestama preko Gračaca i Zatona Obrovačkog (D 50, D 27 i D 54), javio je HAK.


Iz istog razloga, dionicom autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, između Kikovice i Delnica, zabranjeno je prometovanje za teretna vozila teža od 3,5 tone, vozila s natkrivenim tovarnim prostorom, autobuse, motocikle i vozila s kamp-prikolicama. Vozi se obilazno, "starom" cestom kroz Gorski kotar.

Vezani članci Slika nije dostupna Zbog bure A1 kod Maslenice opet zatvorena za promet Slika nije dostupna 'Prošao sam cijelu Europu, ali ovo nisam doživio'

Magla smanjuje vidljivost na dionici između tunela Čardak i Podvugleš.

Jadranska magistrala (D 8) od Bakra do Senja, zatvorena je za vozila I. skupine (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle) dok je na dionici od Karlobaga do Svete Marije Magdalene zabrana za I. i II. skupinu (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle i teretna vozila s natkrivenim tovarnim prostorom).

Zbog sanacije mosta Rogotin preko rijeke Neretve i izgradnje čvora Čeveljuša, prekinut je promet Jadranskom magistralom (D 8), između Ploča i Opuzena. Obilazak: Ploče-Mali Prolog-Metković-Opuzen i obrnuto. Mogući su zastoji, pa se vozače poziva na strpljenje.

Na većini cesta promet je srednje gust, a pojačan je povremeno na gradskim prometnicama i obilaznicama.

U Zagrebu, Sljemenska cesta od Blizneca do Šestinskog lagvića, Gračanska cesta i Markuševečka cesta na dijelu od ulice Bliznec do ulice Jazbina i Ksaverska cesta od Jandrićeve do ulice Mlinovi zatvorene su do ponoći zbog održavanja "Snow queen Trophy" na Sljemenu. Promet je dopušten samo vozilima s dozvolama i vozilima ZET-a.

Pojačan je ulaz teretnih vozila na graničnom prijelazu Macelj. Granični prijelaz Gunja-Brčko zatvoren je za teretna vozila iznad 9 tona.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju