Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zbog olujnog vjetra zatvorena dionica Sv. Rok - Maslenica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dionica autoceste A 1 Zagreb-Split-Šestanovac, između čvorova Sveti Rok i Maslenica, zatvorena je za sav promet, zbog olujnih udara vjetra. Vozi se obilazno državnim cestama preko Gračaca i Zatona Obrovačkog (D 50, D 27 i D 54), javio je HAK.

Iz istog razloga, dionicom autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, između Kikovice i Delnica, zabranjeno je prometovanje za teretna vozila teža od 3,5 tone, vozila s natkrivenim tovarnim prostorom, autobuse, motocikle i vozila s kamp-prikolicama. Vozi se obilazno, "starom" cestom kroz Gorski kotar.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zabrane i na Jadranskoj magistrali Zbog bure A1 kod Maslenice opet zatvorena za promet Slika nije dostupna Danima zatočeni u Gorskom Kotaru 'Prošao sam cijelu Europu, ali ovo nisam doživio'

Magla smanjuje vidljivost na dionici između tunela Čardak i Podvugleš.

Jadranska magistrala (D 8) od Bakra do Senja, zatvorena je za vozila I. skupine (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle) dok je na dionici od Karlobaga do Svete Marije Magdalene zabrana za I. i II. skupinu (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle i teretna vozila s natkrivenim tovarnim prostorom).

Zbog sanacije mosta Rogotin preko rijeke Neretve i izgradnje čvora Čeveljuša, prekinut je promet Jadranskom magistralom (D 8), između Ploča i Opuzena. Obilazak: Ploče-Mali Prolog-Metković-Opuzen i obrnuto. Mogući su zastoji, pa se vozače poziva na strpljenje.

Na većini cesta promet je srednje gust, a pojačan je povremeno na gradskim prometnicama i obilaznicama.

U Zagrebu, Sljemenska cesta od Blizneca do Šestinskog lagvića, Gračanska cesta i Markuševečka cesta na dijelu od ulice Bliznec do ulice Jazbina i Ksaverska cesta od Jandrićeve do ulice Mlinovi zatvorene su do ponoći zbog održavanja "Snow queen Trophy" na Sljemenu. Promet je dopušten samo vozilima s dozvolama i vozilima ZET-a.

Pojačan je ulaz teretnih vozila na graničnom prijelazu Macelj. Granični prijelaz Gunja-Brčko zatvoren je za teretna vozila iznad 9 tona.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene