Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počeo sastanak u Pečuhu

Zbog Josipovića lovcima oduzimaju puške

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Pečuhu je počeo sastanak predsjednika Srbije, Hrvatske i Mađarske.

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović sastaje se sa srbijanskim kolegom Borisom Tadićem i mađarskim domaćinom Laszlom Solyom. Susret predsjednika Srbije i Hrvatske u Pečuhu i Bačkom Monoštoru, njihov je treći susret  u mjesec dana. Prije toga sastali su se u Opatiji i na forumu u Bruxellesu. 

Pročitajte i ovo Kamala Harris ugošćuje člana izraelskog ratnog kabineta U ponedjeljak Potpredsjednica SAD-a sastat će se sa članom izraelskog ratnog kabineta Marija Vučković, ministrica poljoprivrede 10 najvažnijh točaka Ministrica Vučković nakon sastanka s poljoprivrednicima: "Manje-više je sve uvaženo"

S Josipovićem će u ime Hrvatskog nacionalnog vijeća u Srbiji razgovarati predsjednik Branko Horvat. On je napomenuo da je dobro da se će tom sastanku biti oba predsjednika, kako bi svi zajedno razgovarali o položaju hrvatske zajednice u Srbije.

Zbog popodnevne posjete hrvatskog šefa države u tom kraju preduzete su i opsežne sigurnosne pripreme, a između ostalog, čak će i lokalnim lovcima privremeno biti oduzeto oružje, javlja B92.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene