Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pregled tjedna

Zbog afere Municija pao prvi "okršaj" predsjedničkih kandidata Grabar Kitarović i Milanovića

Poput našeg psa Mede, ali i raspjevanog pijetlaMauricea - umalo su ušutkane i najpoznatije francuske patke. Ali unatoč pritužbama čangrizavog susjeda da mu ovo jato gakanjem zagorčava život - ipak nisu osuđene na tišinu.

Sve samo ne glasan bio je hrvatski vojni vrh do našeg otkrića da su trojica pilota helikoptera 'prošvercala švercera' oružja i s njim poletjela iz Zemunika. Istrage se vode na više frontova, privodi se i pušta, prijeti sankcijama. Traži veza između pilota i trgovca streljivom.

Pročitajte i ovo Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr) Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov Nova porezna runda koju je zaigrao ministar financija neke je usrećila više, neke manje Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr) ''Samo da se taj plan ne izjalovi'' Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov: Gdje griješe i što mogu puno bolje? Vlada ovog tjedna dobila recept, znanje i iskustvo

Kritika stanja u zrakoplovstvu - podebljana je na političkoj sceni. Pao je prvi "okršaj" predsjedničkih kandidata Zorana Milanovića i Kolinde Grabar Kitarović.

Bit će "razoružavanja" i u predsjedničkoj kampanji. Baš kao i bizarnih trenutaka koji se već pamte i analiziraju. Poput potpisa Branimira Glavaša SDP-ovom kandidatu.

Od potpore osobe kojoj se sudi za ratne zločine, Milanović se ogradio. Za razliku od Glavaša, druga HDZ - ova uzdanica Milan Bandić - čije su milijunske afere ispisane u USKOK-ovoj optužnici - ostao je uz predsjednicu.

Kao i mijena - i štrajk prosvjetara stalan jest. Najduži u hrvatskoj povijesti.

Cijeli pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov pogledajte u priloženom videu.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene