Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Samo da se taj plan ne izjalovi''

Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov: Gdje griješe i što mogu puno bolje? Vlada ovog tjedna dobila recept, znanje i iskustvo

Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr)
Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Pregled tjedna iza nas donosi Ivana Pezo Moskaljov.

"Zaista, jedno bombardiranje je bilo...nije to takav propust da bi dovodio i pitanje njegov politički i ljudski integritet", rekao je premijer Andrej Plenković. Za teškom artiljerijom poseže i premijer. I, već rutinski, brani Lovru Kuščevića koji se, zbog vlastite imovine, našao u minskom polju.

Pročitajte i ovo Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr) Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov ''Policija nema milosti, starog znanca s ceste su poslali na tri mjeseca u zatvor'' Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr) Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov Nova porezna runda koju je zaigrao ministar financija neke je usrećila više, neke manje

Zaboravio prijaviti, ne i graditi. Na ministrovom bračkom kontu ne nazire se kraj aferama od kojih on "pere ruke".

USKOK provjerava Kuščevićeve poslovne aranžmane i ima li u svemu kaznene odgovornosti. Kako je po povoljnim uvjetima otkupio poslovni prostor svoje bivše tvrtke - i to sve prije stečaja - a potom skuplje prodao. Vjerovnike i državu ostavio kratkih rukava. Zatrpan je prozivkama i za malverzacije sa zemljištem.

Pročitajte i ovo Predrag Štromar (Dnevnik.hr) POLITIČKA ODGOVORNOST Štromar: "Tražit ćemo da Kuščević više ne bude član Vlade. Po svemu što se vidi, koristio je politički utjecaj za osobnu korist"

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković (Foto: Dnenvik.hr) Pitanje ministra Kuščevića Plenković iz Bruxellesa poručio HNS-u: "Ako nešto organski ne podnosim, onda su to ultimatumi"

Oporba želi ostavku. Na noge su skočili i HDZ-ovi koalicijski partneri. I oni traže odlazak - pritišću Plenkovića.

Gdje griješe i što mogu puno bolje? Svoj recept, znanje i iskustvo - Mate Rimac besplatno poklanja državi. "Mislim da je u Hrvatskoj puno kukanja i očekivanja da će netko drugi rješavati probleme", rekao je Rimac.

U Hrvatsku koja, kao da je prespavala ozbiljna ulaganja, pokušat će dovesti velike igrače koji bi trebali pokrenuti auto industriju. Svaka čast - samo da se taj plan ne izjalovi!
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene