Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov

Nova porezna runda koju je zaigrao ministar financija neke je usrećila više, neke manje

Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr)
Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Pregled događaja koji su obilježili tjedan za nama donosi Ivana Pezo-Moskaljov.

Hrvatska je zapela za oko svjetskim zvijezdama. Hollywood se preselio na Jadran, snima se sve u 16, ali i odmara. Nema dvojbe - još jedna sjajna i neprocjenjiva reklama. Ali i zajamčena zabava. Svojom svirkom Shaquille O'Neil zapalio je publiku.

A nova porezna runda koju je zaigrao ministar financija - neke je usrećila više, neke manje. Neke nimalo. Profitiraju mladi: plaće će im rasti čeka ih porezno rasterećenje.

Ugostiteljima se vraća PDV od 13 % i to na pripremu i usluživanje hrane. A kao da građanima život već nije dovoljno gorak, eto i poreza na šećere. Pijete li zaslađenija pića, država će vas lupiti po džepu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mlađi od 30 godina Od porezne reforme koristi će imati i jedan saborski zastupnik. Evo za koliko će mu porasti plaća

I kronično zaduženom zdravstvu svaka je kuna važna. Ne samo da se dugovi broje u milijardama kuna, već i veledrogerijama prekipjelo. Tužile su bolnice, nekima je isporuka lijekova - obustavljena.

Cijeli pregled tjedna možete pogledati u priloženom videu.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Aktualno Tri puta je zvala policiju, no došli su tek nakon 19 sati: Rumunji prosvjeduju zbog ubojstva tinejdžerke Prosvjed u Rumunjskoj, polaganje cvijeća (Foto: Dnevnik.hr) Prosvjed u Rumunjskoj, polaganje cvijeća (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Prosvjed u Rumunjskoj, polaganje cvijeća na zastavu (Foto: Dnevnik.hr) Prosvjed u Rumunjskoj, polaganje cvijeća na zastavu (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Prosvjedi u Rumunjskoj, policija (Foto: Dnevnik.hr) Prosvjedi u Rumunjskoj, policija (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Prosvjednik Andrej (Foto: Dnevnik.hr) Prosvjednik Andrej (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Rumunjska premijerka Viorica Dancila (Foto: Dnevnik.hr) Svijet Tri puta je zvala policiju, no došli su tek nakon 19 sati: Rumunji prosvjeduju zbog ubojstva tinejdžerke 1/5 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene