Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Samo sam oprezna'

Zašto 5.000 majki ne želi imati posla s ovom liječnicom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teške optužbe sisačkih roditelja na račun pedijatrice u tamošnjem rodilištu. Tvrde da liječnica njihovoj djeci izmišlja bolesti, šalje ih na potpuno suvišne pretrage. Prijavili su je i Ministarstvu zdravlja koje u sisačku bolnicu sada šalje inspekciju. Prozvana liječnica se brani - samo savjesno radim svoj posao.

Najmanje 5.000 sisačkih majki tvrdi, neonatologinja Milica Ikonomova iz misterioznih razloga čini sve da im djecu u rodilištu zadrži što duže.

Pročitajte i ovo Dijete s knjigom Festival knjiga "Pazi, knjiga!": Rastući trend ulaska u svijet čarolije razveselio i djecu i autore KBC Zagreb Sasula uvrede Prijetila ravnatelju KBC-a jer nije dobila specijalizaciju: "Crknite Hercegovci, pi*ka vam materina ustaška'"

Svatko od roditelja ima svoju priču, no samo je oprezna, brani se doktorica. 'Svaki liječnik koji je razuman, koji je odgovoran i koji ima iskustva kao ja isto bi tako postupio', kaže dr. Ikonomova koja kaže kako ima malo veću predostrožnost jer se nalazi u drugoj zemlji.

Nezadovoljni pacijent izrešetao liječnika na cesti

Majke je optužuju da ne voli da majke doje djecu. Ona kaže - s dobrim namjerama.

Tvrdi kako nikada nije naštetila nijednom djetetu.

Sisačke majke prijavile su doktoricu Ministarstvu zdravlja. Iako joj hrvatska radna dozvola vrijedi do 5. listopada, doktorica će tražiti produženje, jer i dalje želi raditi u hrvatskim rodilištima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene