Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pukla cijev vrelovoda

Vrbani bez grijanja do daljnjeg, zapad Zagreba do 14 sati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnici HEP Toplinarstva uvtvrdili su da je cijev pukla u Vrbanima. Rade na sanaciji, a dok ne završe nema grijana.

Ako ste blizu mjesta na kojem je pukla cijev vrelovoda u Zagrebu i ako ste to zabilježili video ili fotografijom, vaše snimke pošaljite na moj.report@novatv.hr i mi ćemo vaše snimke i priče objaviti.

Pročitajte i ovo Zgrada HEP-a Hladan tuš Dio Zagreba bez tople vode tri tjedna Ilustracija Završna obustava Stanovnicima Novog Zagreba stigao hladan tuš: Ostali bez tople vode na tri tjedna

Zapadni dio Zagreba ostao je jutros bez grijanja. Kako doznajemo u HEP Toplinarstvu, jutros oko 4.30 sati pukla je cijev vrelovoda, a stručne službe su na terenu i pokušavaju utvrditi koja je točno lokacija puknuća. Zasad su utvrdili da je cijev pukla južno od Zagrebačke avenije.

>> Bandić: Pomoć za grijanje najpotrebitijima

Bez grijanja i tople vode ostali su stanovnici naselja Knežija, Srednjaci, Jarun, Gajevo, Vrbani, Rudeš, Voltino, Trešnjevka, Prečko, Špansko, Gajnice, Malešnica.

 

Vrbani će bez grijanja biti sve dok se puknuta cijev u potpunosti ne sanira. U ostalim naseljima traje normalizacija opskrbe kupaca toplinskom energijom je u tijeku, a potpuna uspostava opskrbe ovih naselja grijanjem i toplom vodom očekuje se danas do 14 sati, izvijestili su iz HEP-a. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene