Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Djelatnici HEP Toplinarstva uvtvrdili su da je cijev pukla u Vrbanima. Rade na sanaciji, a dok ne završe nema grijana.


Ako ste blizu mjesta na kojem je pukla cijev vrelovoda u Zagrebu i ako ste to zabilježili video ili fotografijom, vaše snimke pošaljite na moj.report@novatv.hr i mi ćemo vaše snimke i priče objaviti.

Zapadni dio Zagreba ostao je jutros bez grijanja. Kako doznajemo u HEP Toplinarstvu, jutros oko 4.30 sati pukla je cijev vrelovoda, a stručne službe su na terenu i pokušavaju utvrditi koja je točno lokacija puknuća. Zasad su utvrdili da je cijev pukla južno od Zagrebačke avenije.

Vezani članci Dejana Martinić, specijalistica hitne medicine Zagrepčani zovu hitnu zbog onečišćenja, liječnica: "Situacija nije alarmantna" Magla u Zagrebu (Foto: Igor Soban/PIXSELL) Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar": "Kratkoročno onečišćenje zraka u Zagrebu nije opasno po zdravlje"

>> Bandić: Pomoć za grijanje najpotrebitijima

Bez grijanja i tople vode ostali su stanovnici naselja Knežija, Srednjaci, Jarun, Gajevo, Vrbani, Rudeš, Voltino, Trešnjevka, Prečko, Špansko, Gajnice, Malešnica.

 

Vrbani će bez grijanja biti sve dok se puknuta cijev u potpunosti ne sanira. U ostalim naseljima traje normalizacija opskrbe kupaca toplinskom energijom je u tijeku, a potpuna uspostava opskrbe ovih naselja grijanjem i toplom vodom očekuje se danas do 14 sati, izvijestili su iz HEP-a. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook