Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OBJASNILI U DUZS

Snažna detonacija uznemirila Zagrepčane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snažnu detonaciju koja je nešto iza 14 sati uznemirila Zagrepčane izazvao je MiG-21 Hrvatskog ratnog zrakoplovstva probijanjem zvučnog zida.

Zagrepčani koji su se uznemirili zbog detonacije u utorak nešto iza 14 sati, ne moraju brinuti. Prouzročio ju je MiG-21 Hrvatskog ratnog zrakoplovstva koji je probio zvučni zid.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna cijeli tjedan Moguće su detonacije: Vojska upozorava na aktivnosti nad četiri županije i Gradom Zagrebom Slika nije dostupna MiG-ovi na probnom letu MORH upozorava: Moguće probijanje zvučnog zida u više navrata

Informaciju su nam potvrdili u Državnoj upravi za zaštitu i spašavanje.

Upozorenje o mogućim detonacijama zbog probijanja zvučnog zida izdalo je i Ministarstvo obrane u ponedjeljak.

"U okviru planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane, piloti aviona MIG-21 će tijekom ovog tjedna, od ponedjeljka, 13. do petka, 17. ožujka 2017. u vremenu od 9,00 do 15,00 sati provoditi redovite letačke aktivnosti tijekom kojih se može očekivati probijanje zvučnog zida", najavio je MORH.

Letovi borbenih zrakoplova provode se na području Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Sisačko-Moslavačke, Zagrebačke i Požeško-slavonske županije, na visini iznad 10.000 metara. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene