Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušaj samoubojstva

Zagrebačka obilaznica: Prekinut promet prema Lučkom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zagrebačkoj obilaznici, čvor Rugvica, u smjeru Lučkog promet je prekinut, a u smjeru Ivanje Reke ide zaustavnim trakom, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali (D8) u mjestu Slano, promet ide naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Pročitajte i ovo Autocesta - 2 Troškovi su znatno smanjeni Otvoren novi izlaz autoceste A1: Trebao bi rasteretiti lokalne ceste od kamionskog prometa Orkanska bura Stanje Autocesta Rijeka-Zagreb otvorena je za sva vozila, zbog orkanske bure prekinute brojne trajektne linije

Na autocesti A 1, u smjeru Zagreba, promet je pojačan. Od 13. do 11. kilometra vozi se usporeno u koloni, a pred naplatom Lučko kolona vozila duga je oko kilometar. U smjeru mora nema poteškoća. Na autocesti A2, Zagreb-Macelj, promet je pojačan. Prema naplati Trakošćan vozi se u koloni dugoj oko 5 kilometara.

>> Gužve i nesreće: Na Lučkom kolona od devet kilometara

Promet putničkih vozila pojačan je na svim graničnim prijelazima sa Republikom Slovenijom i Republikom Bosnom i Hercegovinom.

Neslužbeno doznajemo da je do prekida prometa u smjeru Lučkog došlo jer se muškarac bacio s nadvožnjaka na kolnik u namjeri da počini samoubojstvo. Prebačen je u bolnicu. (A.V./Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene