Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smjena turista

Gužve i nesreće: Na Lučkom kolona od devet kilometara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog većeg broja vozila, ali i nesreća, pojačan je promet na cestama.

Zbog očevida prometne nesreće u kojoj je jedan osoba lakše ozlijeđena na zagrebačkoj obilaznici, na dionici od naplate Zaprešić prema čvoru Jankomir promet se odvija usporeno preticajnom trakom, javio je HAK.

Pročitajte i ovo Cesta prema Srđu - 1 Simbol nebrige Jedina cesta prema Srđu je proširena, ali tek djelomično: Stari problem još čeka rješenje Kolona - 3 Stvara se i mnogo smeća Kaos na cesti - Kilometarske kolone i višesatno čekanje izluđuju vozače i mještane: "Što Vlada čeka s obilaznicom?"

>> Od nedjelje povratak ljeta, ali ne u punom sjaju

Na naplatnim postajama kolona vozila na izlazu duga je: na Lučkom oko 9 kilometara, na Trakošćanu 4,5 kilometara. Na Istarskom ipsilonu kolona vozila koja se kreće u smjeru graničnih prijelaza duga je oko 10 kilometara. Pred tunelom Učka u smjeru Rijeke oko 1,5 kilometar.

>> Izgorio poljski atobus na autocesti Varaždin - Zagreb

Gust promet, vožnja u koloni i zastoji mogući su duž jadranske obale na prilazima turističkih središta, autocestama i naplatama. Zabrana za teretna motorna vozila, najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, bit će danas do 14 sati i sutra u nedjelju od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama i na Ličkoj magistrali.

Promet putničkih vozila pojačan je na svim graničnim prijelazima s Republikom Slovenijom i Republikom Bosnom i Hercegovinom. Trajekti plove prema redu plovidbe. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene