Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Danas oko 16 sati očekuje se dovršetak radova na sanaciji magistralnog cjevovoda koji je puknuo jutros oko 4,45 sati u ulici grada Vukovara 68 te uzrokovao teškoće u prometu, javio je danas Zagrebački Holding.


Cestovni promet uspostavljen je u smjeru zapada a tramvajski u oba smera, dok se promet u smjeru istoka i dalje preusmjerava prema ulici I. Lučića. Rukovoditelj službe održavanja i izgradnje vodoopskrbne mreže Miroslav Jarak kazao je kako traju radovi na saniranju cjevovoda, napomenuvši da je došlo do velikog izljeva vode na raskrižju Ulice grada Vukovara i Ivana Lučića.

Vezani članci Pacijentica kod doktorice, ilustracija Bez dozvole vozači koje muče alergija ili žgaravica? Obiteljski liječnici protiv: "Pola Hrvatske ne bi smjelo voziti" Granični prijelaz Vozite automobil registriran izvan EU i počinili ste prekršaj? Više nećete moći Hrvatsku napustiti bez plaćanja kazne

Prema informacijama Policijske uprave zagrebačke voda iz cijevi jutros je izbacila iz tračnica kola tramvaja koja su ostala stajati izvan pruge s tri putnika, od kojih nitko nije ozlijeđen. Na mjesto događaja došla je i dizalica ZET-a radi dizanja tramvaja. (Hina)