Obavijesti Video Pretražite Navigacija
burno na gradskom vijeću

Zadarski gradonačelnik poručio vijećnici: ''Sjednite malo na travicu pa si zapalite jedan mali joint i lagano dišite''

Branko Dukić (Foto: Screenshot/Diadora TV)
Branko Dukić (Foto: Screenshot/Diadora TV) Screenshot/Diadora TV
Aktualno Galerija +0 Branko Dukić (Foto: Screenshot/Diadora TV) Galerija 1/1 >>
Na gradskom vijeću Grada Zadra gradonačelnik tog grada Branko Dukić odbrusio je SDP-ovoj gradskoj vijećnici Ireni Dragić na pitanje o njegovoj plaći i invalidnini koju on prima. Dragić smatra da su njegova primanja nezaslužena, na što joj je zadarski gradonačelnik poručio da zapali joint i opusti se kad ona dođe na vlast.

Irena Dragić, SDP-ova gradska vijećnica u Zadru, utvrdila je na gradskom vijeću Grada Zadra da gradonačelnikova primanja, uključujući i invalidninu, nisu zaslužena.

Pročitajte i ovo Tonino Picula, zastupnik u EU parlamentu Kriva taktika Picula otvoreno o sudbini Milanovića: "Potrebna je promjena na Pantovčaku" HDZ prozvao Peđu Grbina preko Facebooka Izbori su za tjedan dana HDZ prozvao Grbina: "Abdicirao je, a sada se hoće sučeljavati"

''Što da kažem? Gradonačelnikova plaća je takva kakva je. Niti sam je ja birao niti sam je tražio, nego sam došao na ovo mjesto i ona je takva kakva je. Kad vi budete možda jednog dana gradonačelnica, vi se, naravno, odreknite, poput svih vaših socijalističkih metoda. Što se tiče invalidnine – da, primam 114 kuna invalidnine. I što je tu problem?'', odgovorio je gradonačelnik Zadra Branko Dukić.

''Znači, vi upadate nekome i u ona prava koja su im određena. Vi bi sve to ukinuli. Vi bi nama i život ukinuli, da samo možete. Tako se dijelom i ponašate jer vi nikad niste znali raditi niti graditi. Ali znali ste zapovijedati, to da'', odgovorio je Dukić i istaknuo je da je, kao ginekolog, i dalje dostupan svojim pacijenticama te da mjesečno dva puta radi u bolnici.

''A vi kad dođete na vlast, vi si onda sjednite malo na travicu, zapalite jedan mali joint i lagano dišite'', poručio je gradonačelnik gradskoj vijećnici i popraćen smijehom napustio govornicu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene