Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Rovinj je pun novinara

Weekend Media Festival: Petrović i Bago dobili nagrade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najveći stručnjaci komunikacija idućih će dana boraviti u Rovinju na Weekend media festivalu. Zanimljivi paneli, noćna zabava, tisuće sudionika i poznati govornici samo su dio tog svijeta, u kojem su imena našeg Informativnog programa visoko pozicionirana.

'Kad dobiješ takvu nagradu naravno da ti je drago. Ali to je i jedna obveza da ne smiješ pokleknuti, jer ti ljudi vjeruju', rekao je Mislav Bago, najpopularniji novinar u Republici Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Nada Murganić osudila izjave Zorana Milanovića Žestoke kritike Zajednica žena HDZ-a osudila Milanovićeve izjave: "Seksizam i omalovažavanje okosnica su njegova djelovanja" Ivana Petrović - 3 "politički piroman" Ivana Petrović žestoko odgovorila Zoranu Milanoviću: "U demokraciji on nije Jupiter"

'Ove nagrade ne bi ni bilo da nema izvanrednog tima Nove TV s kojim radim. Što se tiče nagrade, ona mi mnogo znači, tim više što ona ne dolazi iz politike nego dolazi iz društva, dakle struke', kaže najbolja novinarka Ivana Petrović, reporterka Dnevnika Nove TV.

Tri nacionalne televizije, tri različita svijeta s istim ciljem. 'Mi smo prekinuli program u 10 minuta prije 10, i bili u prijenosu više od sat vremena i to je bila najgledanija informativna emisija tog mjeseca', kazala je Ksenija Kardum, direktorica informativnog programa Nove TV.

Ivana Petrović proglašena najboljom novinarkom, a Mislav Bago najpopularnijim novinarom u Hrvatskoj

Svaki se panel pomno prati, jer u tri dana, Rovinj postaje centar svijeta za medije. 'Krenuli smo kao mali medijski festival, danas smo pravi regionalni festival koji pokriva nekakav presjek medija, marketinga, biznisa, tehnologije, sve ono najzanimljivije što se danas događa', rekoa je Nikola Vrdoljak, direktor programa WMF.

Od medija pa do poslovanja tvrtki, koje se sve više brinu o okolišu. Turizam koji je dio i medijske priče, djelić novog spota Hrvatske turističke zajednice.... Svijet komunikacija u malom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene