Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doznajte detalje

Web Marketing Akademija - Školovanje za digitalni marketing

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zapošljavanje na poziciji digital marketing specijalist traže renomirane hrvatske tvrtke, te tvrtke s međunarodnim iskustvom poslovanja.

Web Marketing Akademija omogućuje stručno školovanje za specijalista za digitalni marketing uz završno certificiranje nakon kojeg svoje zvanje, Specijalist za digitalni marketing, upisujete u radnu knjižicu! Zapošljavanje na poziciji digital marketing specijalist traže renomirane hrvatske tvrtke kao i tvrtke s međunarodnim iskustvom poslovanja.

U nastavnom programu Web Marketing Akademije očekuje vas 10 predmeta (nastavnih cjelina) u trajanju od 100 školskih sati koji obuhvaćaju teorijsko znanje i praktičnu osposobljenost. Svaki od predmeta moguće je pohađati pojedinačno za što se dobiva uvjerenje koje upisujete u radnu knjižicu.

Na Web Marketing Akademiji:

• počet ćete s uvodnom teorijom iz digitalnog marketinga uz trendove koje on nosi
• samostalno ćete izraditi i provesti strateške marketinške planove i kampanje
• administrirati web shop
• planirati vlastiti e-commerce te naučiti procese on-line kupovine
• na platformi Google Adwords vodit ćete, optimizirati i mjeriti uspješnost svoje kampanje
• uz marketing društvenih medija oglašavati na društvenim mrežama, upravljati profilima društvenih mreža (Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Google+)
• naučiti što je cilj optimizacije te kako povećati broj kontakata ili direktnu prodaju uz SEO alate i aktivnosti
• osmišljavati kvalitetne i čitane newsletter kampanje
• oblikovati sadržajno dobre tekstove za web te
• biti spremni za sve web PR izazove današnje komunikacije.

Rad u manjim grupama omogućava svakom pojedinom polazniku individualan odnos s predavačem te rad na konkretnim primjerima iz poslovne prakse. Polaznici projekte rade uživo uz grupne diskusije te implementaciju bogatog "know-how" znanja predavača koji su na konferencijama osvajali titule „TOP5 predavač“ zbog svoje stručnosti, angažiranosti i jedinstvenog pristupa polaznicima.

UPISI u 11. i 12. generaciju polaznika Web Marketing Akademije su u tijeku!

Sljedeći obrazovni ciklus počinje 16.05.2016. za 11. generaciju te 10.10.2016. za jesensku, 12. generaciju budućih certificiranih specijalista za digitalni marketing.
 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SPECIJALISTIČKO ŠKOLOVANJE POSTANI STRUČNJAK ZA WEB MARKETING U tijeku upisi u Web Marketing Akademiju Slika nije dostupna Web marketing akademija Specijalističko školovanje za stručnjaka digitalnog marketinga

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene