Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

VREMENSKA PROGNOZA

Oblačno i kišovito, a onda opet jaka promjena: Doznajte što nas sve očekuje u idućim danima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas će biti umjereno do pretežno oblačno. Mjestimice kiša ili pljuskovi, osobito na sjevernom dijelu Jadrana te u Gorskome kotaru i Lici. Od utorka slijedi pad temperature.

U prvom dijelu dana bit će uglavnom oblačno, dok će povremenih sunčanih razdoblja biti na krajnjem istoku i jugu. Može pasti malo kiše i u središnjim predjelima i u gorju, ali uglavnom će padati na sjevernom Jadranu.

Pročitajte i ovo Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu Slika nije dostupna VREMENSKA PROGNOZA Kakvo nas vrijeme očekuje do kraja tjedna? Meteorolog nema baš dobre vijesti

Bit će vjetrovito, na kopnu umjeren jugozapadnjak, na moru umjereno do jako jugo. Najniža temperatura od 2 do 8 na kopnu, i od 7 do 12 na moru.

Danju u središnjoj Hrvatskoj pretežno oblačno, mjestimice može pasti malo kiše, većinom na jugu, ali prema kraju dana smanjenje naoblake. Puhat će umjeren, u sjevernim predjelima na udare jak jugozapadnjak. Temperatura između 15 i 18.

U Slavoniji i Baranji će prijepodne biti malo sunca, ali zato će ostatak dana biti oblačan. Može pasti malo kiše, prvenstveno u Posavini, navečer u Podunavlju. Vjetar slab do umjeren, južnih smjerova, a temperatura od 17 do 20.

U gorju pretežno oblačno, povremeno uz malo kiše. Puhat će umjeren i jak jugozapadnjak, a temperatura od 12 do 14. Na sjevernom Jadranu može biti i sunčanih razdoblja, ali uz povremenu kišu i umjereno do jako jugo koje može imati olujne udare. Temperatura do 16 stupnjeva.

U Dalmaciji poslijepodne više oblaka, povremeno i malo kiše, većinom u sjevernim predjelima. Puhat će umjereno i jako, prema otvorenom moru na udare olujno jugo. U najtoplijem dijelu dana temperatura od 15 do 18.

Ponedjeljak na kopnu djelomice sunčan uz postupan porast naoblake sa zapada i kišom u gorskim i središnjim predjelima. Od utorka kiša sve češća, proširit će se i drugdje. A uz pad temperature prelazit će u susnježicu i snijeg, najprije u gorju. U zapadnim krajevima je moguća obilnija oborina. U srijedu postupno smirivanje.

Na moru početak tjedna djelomice sunčan, povremeno malo kiše može pasti na sjeveru. U noći na utorak jače naoblačenje uz kišu i izraženije pljuskove praćene grmljavinom. Lokalno je moguća obilnija oborina. Jugo će okrenuti na buru, a u srijedu slijedi postupno smirivanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene