Obavijesti Video Pretražite Navigacija
teška prometna nesreća

"Žena je s krevetom završila na drugoj strani sobe": Vozač kod Sesveta autom upao u kuću, cigle letjele na sve strane

Aktualno Galerija Đurđa, Blaguša Đurđa, Blaguša Foto: DNEVNIK.hr Muškarac automobilom udario u obiteljsku kuću - 1 Muškarac automobilom udario u obiteljsku kuću - 1 Foto: DNEVNIK.hr Muškarac automobilom udario u obiteljsku kuću - 2 Muškarac automobilom udario u obiteljsku kuću - 2 Foto: DNEVNIK.hr Muškarac automobilom udario u obiteljsku kuću - 3 Muškarac automobilom udario u obiteljsku kuću - 3 Foto: DNEVNIK.hr +9 Muškarac automobilom udario u obiteljsku kuću - 4 Galerija 1/14 >>
U prometnoj nesreći u mjestu Blaguša nedaleko od Sesveta vozač se automobilom zabio u zid obiteljske kuće. On je teže ozlijeđen, dok su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Strašna nesreća u zagrebačkom naselju Blaguša nedaleko od Sesveta. 73-godišinji vozač velikom se brzinom automobilom zabio u zid obiteljske kuće. Tragova kočenja nema. 

U tom trenutku u sobi se nalazila 89-godišnja žena i njezina kći koje su od siline udara automobila odbačene, ali samo srećom nisu zadobile nikakve teže ozljede. Vozač automobila teško je ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rezultati ankete Pitali smo vas kolika plaća bi vam bila dovoljna za normalan život: Odgovori su iznenađujući

"To je strašno, unutra je žena s krevetom otišla na drugu stranu sobe. Cigle su porazbacane. Užas jedan. Ali tu se i inače voze s onim quadovima ko ludi", rekla je Đurđa iz Blaguša za Dnevnik Nove TV.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić jede parizer Obratio se na Instagramu Bizaran video! Pogledajte kako Vučić jede parizer: "Siniša, evo majonez"

Prometna nesreća dogodila se u ponedjeljak oko podneva. U automobilu je, osim vozača, bila i 74-godišnjakinja. Vozač je zadobio teže tjelesne ozljede, a putnica lakše. 

Svima troje pružena je liječnička pomoć u KB-u Dubrava.

Iako su prometni znakovi upozorenja postavljeni na svakom koraku, na njih se vozači, kažu mještani, baš i ne obaziru. Jelena poručuje kako se ljudi ovuda voze dosta iznad dopuštene brzine. Zašto 73-godišnji vozač nije kočio, je li mu pozlilo prije nesreće ili su mu otkazale kočnice, tek se treba utvrditi.

Vlasnici kuće nisu htjeli pred kamere. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene